PUKLA JE KOST: Teška povreda mladog fudbalera Zvezde! (FOTO)
Foto: Starsport©

pa gDe baš sada!

PUKLA JE KOST: Teška povreda mladog fudbalera Zvezde! (FOTO)

Prve procene su optimistične, ali to ne znači da će štoper crveno-belih tako brzo nazad na teren

Objavljeno: 18:55h

Momka koji je prošle zime priključen prvom timu Crvene zvezde i koji je poslednja dva pripremna perioda odradio sa seniorima zadesio je težak peh. Već na startu turnira u Bazelu na kojem su učešće uzeli i Zvezdini omladinci, talentovani štoper Strahinja Eraković (17) doživeo je povredu stopala zbog koje je morao pod nož. Radilo se o povredi metatarzalne kosti stopala koja je u utorak sanirana operativnim putem. Dobra vest je da je operacija protekla po planu i da se mladi fudbaler dobro oseća, ali je problem što će oporavak potrajati.

- Operacija je dobro prošla i lekari su zadovoljni. U narednom periodu moraću da nosim zaštitnu čizmu. Nakon mesec dana, počeću da se oslanjam na nogu, imaću i konstantne terapije - objasnio je Eraković u izjavi za klupski sajt.

Prve procene su optimistične, ali to ne znači da će Strahinja Eraković tako brzo nazad na teren.

Povređeni Eraković
Povređeni Erakovićfoto: FK Crvena zvezda

- Po rečima lekara, već za tri meseca ću se oporaviti i biti spreman za teren, što je kod ovakvih povreda veoma dobra prognoza. Na meni je da u potpunosti slušam savete lekara jer želja mi je da se što pre vratim na teren - zaključio je mladi štoper. Zvezdini omladinci počeće novu sezonu 18. avgusta, ali trener Bratislav Živković neće moći da računa na Strahinju Erakovića barem do sredine novembra.

BONUS VIDEO: Navijači Spartaka iz Trnave skandiraju na Marakani: Kosovo je srce Srbije!

(Espresso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.