MILANSKO-TORINSKA SAPUNICA KONAČNO OKONČANA! Bonući opet u Juveu, Iguain i Kaldara postali rosoneri! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

AVE CEZARE!

MILANSKO-TORINSKA SAPUNICA KONAČNO OKONČANA! Bonući opet u Juveu, Iguain i Kaldara postali rosoneri! (FOTO) (VIDEO)

Bonući je na kraju pristao i na smanjenje plate, pa će u Torinu imati primanja od oko 5.5 miliona evra po sezoni,umesto 7.5 miliona, koliko je imao u Milanu

Objavljeno: 21:36h

Fudbalski klub Milan je zahvaljujući novim investitorima iz Amerike, povratio mogućnost učešća u "Evropi" pa je sada napravio najveći islorak u ojačavanju tima za izazove koji ih očekuju u sledećoj sezoni.

Milan je sada i zvanično jači za argentinskog napadača Gonzala Iguaina i Matiju Kaldaru, dok se u razmeni Rosonera i Juventusa, Leonardo Bonući vratio u Torino.

Kako prenose Italijanski mediji, svi detalji oko razmene igrača su dogovoreni, a lekarski pregledi će biti obavljeni tokom četvrtka ili petka.

Juventus ipak nije uspeo sa odma proda Argentinca Milanu, ali su postigli dogovgor o pozajmici Iguaina za 18 miliona evra, dok će sledeće sezone imati pravo otkupa njegovog ugovora za sumu od 36 miliona.

Sa druge strane, Bonući i Kaldara su samo razmenjeni bez novčanog obeštećenja, pošto je njihova tržišna transfer vrednost procenjena na 40 miliona evra.

Bonući je na kraju pristao i na smanjenje plate, pa će u Torinu imati primanja od oko 5.5 miliona evra po sezoni,umesto 7.5 miliona, koliko je imao u Milanu.

Juventus je nakon ove razmene u plusu 19 i po milion evra, Milan u minusu skoro 27 milki.

BONUS VIDEO: Gostovanje Uroša Marjanovića na Happy TV

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.