GORI ČIZMA: Leonardo Bonući se vraća kući, ali...
Foto: Reuters

Povratak Bludnog sina

GORI ČIZMA: Leonardo Bonući se vraća kući, ali...

Postoje dva uslova

Objavljeno: 13:20h

Bludni sin italijanskog fudbala Leonardo Bonući napušta Milan i vraća se u Torino?

Strateg Juventusa Masimilijano Alegri nema ništa protiv da se vrati u klub, a sa druge strane, navijači su rekli da će Bonućija da sačeka pakao kada se bude vratio.

Razlog za rat navijača "Stare dame" i Bonućija je što je prošlogodišnje gostovanje igrača sa Milanom na stadionu Juventusa dočekano zvižducima i uvredama. Ulje na vatru dolio je i sam Bonući koji je na tom meču postigao gol i odlučio da se raduje.

Kako bi se smirile strasti, uprava Juventusa je Bonućiju postavila dva uslova: Jedan je da se odrekne previsoke plate koju ima u Milanu, a drugi je da uputi formalno izvinjenje navijačima Juventusa zbog proslave gola.

Kako pišu Italijani, Juveovi tifozi su se odmah pobunili u raznim anketama protiv ovakve odluke.

Bonući bi bio deo razmene igrača ova dva tima, jer Rosoneri žele Matriju Kaldaru, ali Juventus smatra da Milan treba da doplati za tog igrača, jer je mlađi i trenutno vredi više na tržistu od Bonućija.

Iako je Bonući tokom prelaznog roka imao bolje finansijske ponude od Mančester Junajteda i Pari Sen Žermena, odlučio je da ostane u Italiji zbog porodičnih problema (bolest sina).

BONUS VIDEO: Nova pesma Delija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.