OVO JE SRAMOTA, ŽALOSNO JE ŠTO SAŠA ILIĆ I DALJE IGRA: Bivši predsednik crno-belih osuo paljbu po Partizanu posle užasnog početka sezone! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ISKREN

OVO JE SRAMOTA, ŽALOSNO JE ŠTO SAŠA ILIĆ I DALJE IGRA: Bivši predsednik crno-belih osuo paljbu po Partizanu posle užasnog početka sezone! (FOTO)

Nekadašnji prvi čovek kluba iz Humske crno-bele opisuje jednom rečju - tužno

Objavljeno: 18:13h

Očajno izdanje Partizana u meču sa Trakaijem nije mnogo iznenadilo bivšeg predsednika kluba Dragana Đurića.

Nekadašnji prvi čovek kluba iz Humske crno-bele opisuje jednom rečju - tužno. Đurić je za naš list napomenuo da je za ovakvo stanje krivo rukovodstvo kluba kome je, kako je rekao, samo cilj da proda igrače, a pritom dovodi prosečne fudbalere.

- Kao veliki navijač, razočaran sam onim što vidim. Tužno je gledati ovakav Partizan, igrači su prosečni, oni u moje vreme ne bi bili u prvih 20.

Partizan opet na mestu neuspeha u Surdulici, gde Dinamo iz Vranja dočekuje svoje rivale. Kvota da će crno-beli slaviti je 1,27, a da neće (dupla šansa 1X) je 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo - Partizan.

Dragan Đurić iz perioda dok je bio prvi čovek Partizana
Dragan Đurić iz perioda dok je bio prvi čovek Partizana foto: Dragan Kadić

- Odgovornost za takvo stanje snose oni koji vode klub. I to nije problem od juče, to se dešava već nekoliko godina, samo se sada sve otvorilo. Čini mi se da su od mog odlaska prodali minimum 100 igrača, od toga 18 reprezentativaca, što je previše, a nisu doveli adekvatne zamene - kazao je Đurić za Kurir.

Dragan Đurić bivši predsednik Partizana
Dragan Đurić bivši predsednik Partizana foto: Saša Pavlić Koky

Dodao je da je očekivao reakciju navijača, kojima je prekipelo i koji su u nekoliko navrata tokom utakmice skandirali da cela uprava, a posebno trener Vladimir Đukić, treba da ode.

- Razumem navijače i to što su skandirali jer Partizan niti ima igru, niti ima tim. Žalosno je što je nama Saša Ilić sa 40 godina i dalje glavni igrač. Ja njega mnogo volim i nema većeg partizanovca od njega, ali ne može on sa toliko godina da bude neko ko treba da izvlači kestenje iz vatre. To govori kako se radi u klubu. Đukić se nije snašao, nemam ništa lično protiv Đuke, očigledno ne zna da radi u ovakvim uslovima, i sve su to razlozi krize u kojoj se trenutno nalazi Partizan - zaključio je Đurić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.