OVO NISTE MOGLI DA VIDITE U TV PRENOSU: Šta su međusobno radile sukobljene frakcije Grobara na poluvremenu utakmice?! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Zanimljivo

OVO NISTE MOGLI DA VIDITE U TV PRENOSU: Šta su međusobno radile sukobljene frakcije Grobara na poluvremenu utakmice?! (VIDEO)

Svakako zanimljive relacije i pokušaji "ujedinjenja", jer je jasno da se svi slažu makar oko jedne stvari

Objavljeno:

Svega je bilo u četvrtak uveče u Humskoj na utakmici između Partizana i Trakaija, a uglavnom je najveći utisak bilo ponašanje navijača crno-belih, koji su na neki način čak maltene navijali protiv svog kluba.

Meč u Humskoj se pretvorio u skandiranje protiv trenera Miroslava Đukića i slanje jasnih poruka da ga više ne žele za trenera, ali i sada se začulo i skandiranje protiv aktuelnog rukovodstva kluba.

Ono što je posebno interesantno jeste da sve tri zaraćene frakcije među Grobarima (jezgro na južnoj tribini, zabranjeni i "Partizanovci" oko Kimija Radisavljevića) svi su saglasni oko toga da Đukiću treba biti uručen otkaz, ali su to iskazivali na različite načine.

Ipak, jedan zanimljv momenat se dogodio tokom poluvremena kada je frakcija "Partizanovci" pokušala da ujedini sve ostale frakcije da skandiraju protiv čelnika kluba.

Tako se sa njihove tribine začulo dozivanje "protivnika" na južnoj tribini u smislu da jedni skandiraju "Uprava", a drugi odgovaraju sa "Napolje", međutim, to nije naišlo da odziv sa druge strane.

Zbog toga su se začuli zvižduci celog stadiona upućeni tvrdom jezgru Grobara koji "drže šipku", pa su tek nakon toga počeli i oni da skandiraju "Uprava napolje".


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.