ZVEZDIN BRAZILAC - KRSTIČIĆ: Pričali su o mom odlasku, a evo zbog čega sam ja ostao u Zvezdi! (FOTO)
Foto: Starsport©

Presrećan

ZVEZDIN BRAZILAC - KRSTIČIĆ: Pričali su o mom odlasku, a evo zbog čega sam ja ostao u Zvezdi! (FOTO)

Iskusni vezista je postigao jedan od najlepših golova u karijeri

Objavljeno:

Bolji početak sezone Nenad Krstičić nije mogao da poželi. Ne što je postigao gol kojim je odveo Crvenu zvezdu u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, već je to bio spektakularan pogodak.

Digao je Marakanu na noge iskusni vezista kada je petom poslao loptu u mrežu Spartaksa, i time overio pobedu svoje ekipe.

- Teška utakmica, uopšte se nisu pokazali kao što smo svi očekivali – da su lagani protivnik. Odlično su stajali na terenu, teško ih je bilo probiti - prvo je bilo što je rekao Krstičić tokom cele utakmice.

Nenad Krstičić postiže gol petom protiv Spartaksa
Nenad Krstičić postiže gol petom protiv Spartaksa foto: Starsport©

Crveno-beli su imali inicijativu, napadali, stvarali šanse, ali su se Letonci sjajno branili, i tek u finišu uspeli su da probiju njihov bedem.

- Napadali smo tokom celog susreta, bilo je normalno da dođemo do gola. Oni su zatvorili sredinu terena, puštali su nas da napadamo po boku i centriramo i bilo je veoma teško - rekao je Krstičić.

Dejan Meleg, Branko Jovičić i Nenad Krstičić
Dejan Meleg, Branko Jovičić i Nenad Krstičić foto: Starsport©

Pominjao se i njegov odlazak iz kluba?!

- Srećan sam jer smo pobedili, ali i zbog gola koji sam postigao. Poslednjih dana je bilo mnogo priče o mom potencijalnom odlasku, ali ja nikada o tome nisam razmišljao. Zbog ovoga sam ostao ovde – da postižem golove i uveseljavam ovu divnu publiku, da probamo da uđemo u Ligu šampiona i osvajamo titule- zaključio je iskusni vezista.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.