MILOJEVIĆ VEĆ MISLI NA SUDUVU: Danas u svetu nigde ne postoji amaterski fudbal!
Foto: Starsport©

Ide dalje

MILOJEVIĆ VEĆ MISLI NA SUDUVU: Danas u svetu nigde ne postoji amaterski fudbal!

Trener crveno-belih se zahvalio publici na sjajnoj atmosferi

Objavljeno: 23:15h

Crvena zvezda je uz mnogo muke uspela da pobedi Spartaks iz Jurmale i izbori plasman u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Skoro 170 minuta u ovom dvomeču je bilo potrebno crveno-belima da zatresu mrežu autsajdera iz Letonije, pa je jasno da je trener Vladan Milojević imao što šta da kaže na račun igre svojih izabranika.

- Uvek je lepo pred navijačima i ovakvom publikom. Očekivali smo ovakvu utakmicu, mislim da je bila kao prepisana iz Rige. Veoma disciplinovana ekipa, dobro su skautirali i spremili se. Trebalo nam je strpljenja, trebalo je navijačima strpljenja i hvala im najviše - rekao je Milojević.

Vladan Milojević se već okrenuo narednom protivniku
Vladan Milojević se već okrenuo narednom protivniku foto: Starsport©

Naredni protivnik je takođe ekipa sa Baltika, ovog puta litvanski šampion Suduva koja je napravila iznenađenje i izbacila favorizovani APOEL.

- Da li je iznenađenje? Danas se još jednom pokazalo – danas svi igraju fudbal, nije fraza. Svi treniraju, nigde na svetu nema amaterskog fudbala, a oni su izbacili APOEL koji redovno igra Ligu šampiona. Nemamo mnogo vremena za odmor, kreće nam prvenstvo gde imamo prvu utakmicu, ali nam ostaje da se spremimo najbolje što možemo - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.