E, NESREĆNIČE! Dok se njegovi dojučerašnji saigrači spremaju za finale, pogledajte šta radi proterani hrvatski reprezentativac! (FOTO)
Foto: AP

gubitnik decenije

E, NESREĆNIČE! Dok se njegovi dojučerašnji saigrači spremaju za finale, pogledajte šta radi proterani hrvatski reprezentativac! (FOTO)

Definitivno gubitnik decenije u svetu sporta

Objavljeno:

Bez ikakve dileme najveći gubitnik, ne samo Svetskog prvenstva, nego i sporta sigurno u ovoj deceniji jeste hrvatski napadač Nikola Kalinić.

Za one koji ne znaju priču o njemu, reč je o igraču koga je selektor Hrvatske, Zlatko Dalić, izbacio iz ekipe i poslao kući posle prvog meča na Mundijalu protiv Nigerije, jer je odbio da uđe u igru zato što je smatrao da zaslužuje da bude u startnoj postavi, a ne da bude rezerva.

Nikola Kalinić je izbačen iz reprezentacije Hrvatske, jer je stavio ego iznad tima
Nikola Kalinić je izbačen iz reprezentacije Hrvatske, jer je stavio ego iznad tima foto: Reuters

Njegovo problematično ponašanje je rešeno po kratkom postupku i poslat je kući, a taj momenat kao da je još više ujedinio hrvatsku reprezentaciju koja je sada stiglao do samog finala i najvećeg uspeha u istoriji.

I dok se njegovi dojučerašnji saigrači spremaju za utakmicu svojih karijera, čiji je i on mogao da bude akter samo da nije svoj ego stavio iznad tima, Kalinić mora da se zadovolji time što sa klupskim saigračem Hakanom Čalhanogluom igra bilijar.

A post shared by Nikola Kalinic (@nikolakalinic) on

Neka ovo bude za nauk svima na svetu kako nekada valja progutati i sopstveni ponos i sputati svoj ego, je priznaćete bolje je biti deo finala Svetskog prvenstva nego igrati bilijar na klupskim pripremama i trpeti prozivke cele planete.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.