SVEŽI PRINC SA BEL ERA ZATVARA MUNDIJAL! Društo će mu praviti Niki Džem i Era Istrefi  sa numerom "Live it up" (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Felipe Trueba

BIĆE LUDO!

SVEŽI PRINC SA BEL ERA ZATVARA MUNDIJAL! Društo će mu praviti Niki Džem i Era Istrefi sa numerom "Live it up" (FOTO) (VIDEO)

Jako je zanimljivo da je jedina poznata stavka završne ceremonije baš nastup pomenutih izvođača, dok ćemo za ostatak programa morati da se strpimo jer organizatori drže celu ceremoniju pod velom tajne

Objavljeno: 21:11h

Slavni holivudki glumac i legendarni reper Vil Smit nastupiće na gala manifestaciji pred finalni meč 21. Mundijala na stadionu Lužnjiki, u društvu Nikija Džema i Ere Istrefi, sa kojima će izvesti oficijalnu numeru Svetskog prvenstva "Live it up" , nakon koga će uslediti finalni duel Hrvatske i Francuske (nedelja, 17 časova).

Jako je zanimljivo da je jedina poznata stavka završne ceremonije baš nastup pomenutih izvođača, dok ćemo za ostatak programa morati da se strpimo do nedelje, jer organizatori drže celu ceremoniju pod velom tajne.

Izvođači numere ' Live it up
Izvođači numere " Live it up"foto: EPA/Felipe Trueba
Vil Smit u svom standardnom raspoloženju
Vil Smit u svom standardnom raspoloženjufoto: EPA/Felipe Trueba

Naravno, ova priča je aktuelizovana nakon kontraverznog nastupa Robina Vilijamsa na otvaranju planetarne smotre, kada je, između ostalog, pokazao srednji prst gledajući u kameru.

Reakcija Vil Smita na nastup sa otvaranja
Reakcija Vil Smita na nastup sa otvaranjafoto: AP

Vil Smit je odavno poznat u svetu Holivuda što kao glumac što kao reper, a moramo priznati da se izuetno fino snašao u obe uloge.

Veliki zabavljač od ranih dana, počevši od serije koja ga je lansirala među zvezde "Sveži Pric sa Bel Era", nakon koje se intenzivno posvetio rep karijeri.

Vil Smit je poznat po filmovima "Divlji, divlji Zapad", "Ja sam legenda", Ja Robot, trilogiji "Ljudi u crnom"...

Vil Smit je takođe jean od najplaćenijih glumaca ikada, a verujemo da će nakon ovog nastupa ngegov bankovni račun biti lepo dopunjen.

BONUS VIDEO: Grobari prave feštu u Nikšiću

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.