Izgleda da nije baš upućen kako stoje stvari u Evropi: Spartaksov Brazilac poslao preteću poruku Zvezdi!
Foto: Fonet

Malo se zaneo

Izgleda da nije baš upućen kako stoje stvari u Evropi: Spartaksov Brazilac poslao preteću poruku Zvezdi!

S obzirom da mu je ovo prvi evropski angažman nije ni čudo da ne zna kako stoje stvari u Evropi

Objavljeno:

Crvenu zvezdu već od sledeće nedelje očekuje početak kvalifikacija za Ligu šampiona, a u sredu igra protiv letonskog Spartaksa u 1. kolu.

Protivnik šampiona Srbije se ozbiljno priprema za ovaj meč i daće sve od sebe da napravi iznenađenje, a zbog toga je doveo i 4 pojačanja, od kojih su 2 Brazilca, Argentinac i Rus.

Upravo vezista iz "zemlje kafe i fudbala" po imenu Vitor Faiska kome je ovo prvi evropski angažman, je poručio da očekuje prolaz njegovog tima u drugo kolo, očigledno ne znajući baš kako izgleda fudbalska mapa Evrope.

- Biće ovo moje prvo evropsko iskustvo. Srećan sam što ću dobiti šansu da igram. Da budem iskren, ne znam mnogo o evropskim timovima, ali verujem da imamo dovoljno kvaliteta da prođemo dalje.

Bivši zadnji vezni brazilske Boavište je poručio da je nedavno gledao meč Srbije i Brazila na Svetskom prvenstvu, ali da nije upućen da li neki srpski reprezentativac igra za crveno-bele.

- Pogledao sam samo prvo poluvreme, ali nisam siguran da li neko od srpskih igrača nastupa za Zvezdu. Ali, obećavam da ću do utakmice da naučim sve.

Kako igra Zvezda i koje reprezentativce ima videće se već u sledeću sredu od 18 časova u Letoniji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.