GOTOVO JE: Le Talek potpisao trogodišnji ugovor! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

Ispunio je san

GOTOVO JE: Le Talek potpisao trogodišnji ugovor! (FOTO)

Bivšem fudbaleru Crvene zvezde se ostvarila želja

Objavljeno:

Damijanu Le Taleku se ostvarila želja! Potpisao je za Monpelje u rodnoj Francuskoj nakon što je kao slobodan igrač napustio Crvenu zvezdu.

Bilo je povuci-potegni u vezi sa njegovim angažmanom, jer se bio javio i moskovski Spartak, a i Zvezda je htela da ga zadrži, međutim, na kraju se sve srećno završilo po njega.

Potpisao je ugovor sa bivšim šampionom Francuske na tri godine i predstavljen je kao novo pojačanje, a kolika će mu biti primanja nije poznato.

- Monpelje me je pratio duže vreme i jako sam srećan što je ovaj dan konačno došao. Nakon godina života na istoku Evrope, a posebno u Beogradu gde sam igrao za Crvenu zvezdu, želeo sam da se vratim u Francusku, a Monpelje je bio moj prvi izbor. Svi znaju ko je Monpelje. Veliki klub iz Lige 1, stacioniran u prelepom gradu - rekao je Le Talek, a potom dodao:

- Želim da se uklopim što pre, da odradim dobre pripreme. Imam dosta iskustva koje nosim sa Istoka i, čak dok sam igrao u Srbiji, pratio sam Ligu 1 svake nedelje. Znam da Monpelje ima mnogo mladih igrača i daću sve da doprinesem rezultatima tima. Jako sam srećan što sam ovde, nadam se da ćemo svi zajedno imati dobru sezonu.

On će u novom klubu nositi dres sa brojem 14.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.