POTREBNO VAM JE 5 MINUTA ZA TRANSFORMACIJU: Potpuno promenite izgled vašeg doma
Foto: Profimedia

sjajni predlozi

POTREBNO VAM JE 5 MINUTA ZA TRANSFORMACIJU: Potpuno promenite izgled vašeg doma

Najnoviji trend uređivanja enterijera su 3D satovi

Objavljeno:
  • 7

Ukoliko volite da vaš životni, ili radni prostor izgleda lepo, drugačije i otmeno, imamo sjajne predloge za vas.

Najnoviji trend uređivanja enterijera su 3D satovi, koji oplemenjuju prostor, čine ga vizuelno većim i daju posebnu notu elegancije.

Akrilni samolepljivi satovi su mnoge fascinirali, idealni su za poslovne prostore, ali i za dnevne sobe. Srebrna boja ima efekat ogledala, a u kombinaciji sa crnom bojom, koja ima visoki sjaj je dobitna kombinacija. Svojim dizajnom pružaju originalnostprostoru, a dimenzije sata postavljenog kao na slici je 40cm x 45 cm (ukupna dimenzija svih postavljenih delova). Veoma lako se kači: Centralni deo se kači na ekser. Dekoracije su samolepljive i lepe se na zid. Debljina dekoracija je 1mm. Cena ovih satova je 1992 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Akrilni sat
Akrilni satfoto: Promo
Akrilni sat
Akrilni sat foto: Promo

Sa ovim satovima, možete oplemeniti i dečiju sobu! Akrilni samolepljivi sat Vila je idealan za najmlađe, biće oduševljeni njegovim dizajnom, a dimenzije sata su 30cm x 30 c. Boja takođe ima efekat ogledala, što ga čini još posebnijim. OVDE ga možete odmah poručiti, po ceni od 1992 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Vila sat
Vila sat foto: Promo

Najomiljeniji model su 3D samolepljivi satovi! Enterijeru daju potpuno drugačiji izgled. Oni su veličine 1m x 1m i imaju efekat ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, a oni su samolepljivi i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama kači se na ekser, a kompletu dobijate i papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. Njihova cena je 2988 rsd, a u ponudi je više različitih modela. OVDE ih možete pogledati i naručiti, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

3D sat
3D sat foto: Promo
3D sat
3D sat foto: Promo
3D sat
3D sat foto: Promo

Celokupan asortima, po veoma pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media