TADIĆ SE NE BRINE: Švajcarci će igrati grubo ali i mi ćemo njima odgovoriti istom merom!
Foto: Starsport©

Biće čupavo, ali...

TADIĆ SE NE BRINE: Švajcarci će igrati grubo ali i mi ćemo njima odgovoriti istom merom!

Nejmara su pretukli i tako zaustavili Brazil. Znaju Orlovi da će i u petak u Kaljiningradu biti čvrstih duela

Objavljeno:

Prva prepreka na putu ka plasmanu u drugu fazu je preskočena, a prva utakmica je uvek posebno važna. Sad je svaka sledeća još važnija. A meč protiv Švajcarske trenutno više nego bilo koja druga utakmica. Jer baš ona može da zapečati prolaz orlova u drugu fazu. Pobeda garantuje tu privilegiju. Svestan je toga i Dušan Tadić, jedan od ključnih igrača u našoj reprezentaciji.

- Lakše se diše sada. Znali smo da je prva utakmica jako bitna, da će nam mnogo olakšati put. Sad pokušavamo da analiziramo šta su bile dobre, a šta loše stvari. Iskreno, mislim da je naša organizacija igre bila mnogo dobra. Bili smo prava takmičarska ekipa sa dobrom organizacijom. Teško nas je bilo probiti, a bili smo i dosta opasni. Naravno, neke stvari smo mogli i bolje da rešimo. Može sve to još mnogo bolje - zadovoljan, ali i umeren je Tadić u kamere agencije Sport Network.

Mladi igrači u reprezentaciji – pre svih Sergej Milinković Savić i Nikola Milenković – lavovski su odradili svoj deo posla.

- Raduje me to. Mladi su igrači, mada dosta pametni. Međutim, uvek postoji onaj znak pitanja kako će da se prilagode. Videli smosuper su to izneli.

Švajcarska će ipak biti mnogo krupniji zalogaj od Kostarike?

- Zakomplikovali su situaciju (remijem sa Brazilom, prim.aut), ali najbitnije je da mi uzimamo bodove. Pokušavamo da se koncetrišemo samo na nas. Ako pobedimo u petak u drugom smo krugu - kaže Tadić.

Vrlo verovatno jedna od najčešćih meta švajcarskih reprezentativaca. Nejmara su pretukli i tako zaustavili Brazil. Znaju Orlovi da će i u petak u Kaljiningradu biti čvrstih duela.

- Navikli smo. Ja lično u Premijer ligi i na mnogo oštrije i grublje startove. Video sam sve to, ali i Nejmar voli da faul pravi malo spektakularnijim nego što jeste. Ali to je sve normalno. I mi ćemo njima da odgovorimo istom merom - poentira Tadić.

BONUS VIDEO: Slavlje srpskih navijača na Trgu Nikole Pašića posle gola Aleksandra Kolarova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.