VEĆI MOTIV OD OVOGA SRBIJI NE TREBA! Oglasio se Đerdan Šaćiri pred meč sa Orlovima, kako vam se sviđaju njegove reči?! (VIDEO)
Foto: EPA / Laurent Gillieron

SREĆNO, SRBI!!!

VEĆI MOTIV OD OVOGA SRBIJI NE TREBA! Oglasio se Đerdan Šaćiri pred meč sa Orlovima, kako vam se sviđaju njegove reči?! (VIDEO)

Švajcarci su u prvom kolu Grupe E pomalo neočekivano remizirali sa Brazilom 1:1, pa su u odličnoj situaciji pred duele sa Srbijom i Kostarikom

Objavljeno:

Vezni igrač Švajcarske Đerdan Šaćiri istakao je da je cilj njegove selekcije plasman u osminu finala Svetskog prvenstva.

Švajcarci su u prvom kolu Grupe E pomalo neočekivano remizirali sa Brazilom 1:1, pa su u odličnoj situaciji pred duele sa Srbijom i Kostarikom.

- Možda nas ne poznajete dovoljno, ali to je dobro za nas jer znači da nema mnogo pritiska. Poznajemo svoje kvalitete, znamo da imamo dobre igrače u timu, mnogi od njih godinama igraju u vrhunskim evropskim ligama. Naš cilj je da prođemo u sledeću rundu - rekao je Šarići.

Mi smo izabrali M&M’s, koji je tvoj izbor?

U narednom kolu Švajcarska igra protiv Srbije, u petak u Kalinjingradu (20h).

- Ostvarili smo dobar rezultat, ali nas očekuju još dve veoma teške utakmice. Biće mnogo teško protiv Srbije i Kostarike, ali pokazali smo kvalitet protiv Brazila koji nam daje samopouzdanje da nastavimo napred na isti način i obezbedimo nokaut fazu. U svakoj utakmici idemo na pobedu, čak i protiv velikih timova kakav je Brazil - dodao je momak poreklom sa Kosova i Metohije.

BONUS VIDEO ORLOVI U ŠETNJI SVETLOGORSKOM: Milinković-Savić na meti novinara, Jović ga strpljivo čekao

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.