Savićević nastavio rat sa novinarima: Maliciozni ste i bolesni!

sukobi ne prestaju

Savićević nastavio rat sa novinarima: Maliciozni ste i bolesni!

Nakon predstavljanja novog selektora Crne Gore Ljubiše Tumakovića, predsednik FSCG imao je verbalni obračun sa sedmom silom
Objavljeno:

Nastavio se rat novinara i predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejana Savićevića, a najnovije poprište bitke bila je promocija novog selektora ove zemlje, Ljubiše Tumbakovića. Naime, nakon predstavljanja Tumakovića, Savićeviće se obratio uredniku sportske redakcije TV Vijesti Aleksandru Radoviću optuživši ga da nije tačno preneo njegov komentar u vezi boljeg trčanja reprezentativaca Crne Gore iz Srbije u odnosu na njihove crnogorske kolege.

- Maliciozan si Sale, rekao je prvi čovek FSCG Radoviću a onda se obratio njegovom kolegi, novinaru dnevnog lista Vijestii Danilu Mitroviću upitavši ga zašto nije preneo navodnu izjavu bivšeg selektora reprezentacije Zlatka Kranjčara da navija za Englesku protiv Crne Gore uz konstataciju "ti si bolestan".Mitrović je uzvratio kontrapitanjem Savićeviću da li je doktor, pa može da postavlja dijagnoze i rekao da nije preneo izjavu Kranjčara jer mu je saopštio čovek kojem je predsednik FSCG rekao da ga zovne. - Stojim iza svojih reči", odgovorio je novinar Vijesti na šta je Savićević nastavio: "Vi izmišljate" i obratio se novinarima porukom "evo kakve su vam kolege"..
Nakon mučne atmosfere koja je potrajala tokom žučne rasprave u pres sali FSCG, konačno je stigao red i da se predstavnicima "sedme sile" u Crnoj Gori predstavi novi selektor Ljubiša Tumbaković. Savićević je prethodno napustio salu. - Pozdravljam uvažene predstavnike medija. Drago mi je što sam u Podgorici, imam lepe uspomene iz ovog grada, uvek sam se lepo osećao. Zahvalan sam članovima IO koji su mi ukazali poverenje. Znam da je klupa Crne Gore velika obaveza, ali sam je svesno preuzeo. Zahtevi su uvek veliki, ali ja sam uvek verovao u ono što radim. sa velikim optimizmom ulazim i u ovaj posao - prokomentariao je Tumbaković. (Espreso.co.rs/Izvor: mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.