NEMCI PAMTE LANETA, JOŠ IH JE STRAH OD SRBIJE! Poslali FSS-u poruku na srpskom: Dobro je da sad nismo u istoj grupi, Matić je monstrum! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Neno1986

Bolne uspomene

NEMCI PAMTE LANETA, JOŠ IH JE STRAH OD SRBIJE! Poslali FSS-u poruku na srpskom: Dobro je da sad nismo u istoj grupi, Matić je monstrum! (FOTO) (VIDEO)

Svetski prvaci najavljuju da bismo možda mogli opet da se sretnemo u osmini finala

Objavljeno: 11:42h

Nemci su aktuelni svetski šampioni, a uoči Svetskog prvenstva u Rusiji setili su se ko im je naneo poraz pre 8 godina na Mundijalu u Južnoj Africi.

Bila je to reprezentacija Srbije, kada smo u grupnoj fazi takmičenja slavili nad "pancerima" pogotkom Milana Laneta Jovanovića u prvom poluvremenu, uz podsećanje da je Vladimir Stojković u drugom poluvremenu odbranio penal Lukašu Podolskom.

Nisu nam to zaboravili Nemci, sa kojima postoji mogućnost da se ukrstimo već u osmini finala, u slučaju da prođemo grupu kao i oni.

Kvota da će Nejmar biti najbolji strelac SP je 11, kao i na Mesija, dok je na Mitrovića 150! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na najboljeg strelca SP.

Upravo tim povodom su se preko zvaničnog Tviter profila obratili Fudbalskom savezu Srbije i to na srpskom jeziku.

- Drago nam je da nismo u istoj grupi ovog puta. Ali se ipak možda vidimo u nokaut fazi - piše u poruci na Tviteru koju je FS Nemačke poslao FSS-u.

Potom su podsetili i na najboljeg igrača Srbije, Nemanju Matića.

- Nemanja Matić je motor u veznom redu Mančester junajteda. Može li da pogura Srbiju u nokaut fazu.

Srbija je u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom, a Nemačka sa Meksikom, Švedskom i Južnom Korejom. Ove dve grupe se ukrštaju u osmini finala.

BONUS VIDEO: Grobari prozivaju Delije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.