BLIŽE NEGO ŠTO SU MISLILI! Partizan pronašao levog beka za narednu sezonu, pregovori počinju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

ZLATNI ORLIĆ!

BLIŽE NEGO ŠTO SU MISLILI! Partizan pronašao levog beka za narednu sezonu, pregovori počinju! (FOTO) (VIDEO)

S obzirom da mu je ostala završna godina ugovora, sadašnji klub ne bi trebalo da mu pravi problem

Objavljeno: 19:40h

Izgleda da je Nemanja Antonov u finišu prolećnog dela sezone ubedio ljude iz Partizana da je pravi čovek za crno-belo, pošto je prema oceni sportskog sektora, odigrao dovoljno dobro, pa su crno-beli odlučili da ga zadrže i za narednu.

MOZZART Sport saznanje da će Parni valjak uskoro početi pregovore sa Grashopersom podovom nastavka saradnje sa levim beom iz „klase 1995“.

Nemanja Antonov
Nemanja Antonov foto: Fonetap

S obzirom da mu je ostala završna godina ugovora sa Grashopersom, njegovi trenutni poslodavci ne bi trebalo da mu prave problem, pod uslovom da crno-beli plate određenu sumu novca, što bi verovatno trebalo da bude oko 500.000.

On bi tako postao prva opcija na levom beku, njegova alternativa bio bi Slobodan Urošević, zimus angažovan iz Napretka, dok bi Nemanja G. Miletić najverovatnije bio prodat. Uz napomenu da 30 odsto od transfer Miletića ide njegovom bivšem klubu, Javoru, piše renomirani MOZZART.

Osim Nemanje Antonova, upravu kluba iz Humske 1 ovog leta čekaju i pregovori sa Čelsijem i Olimpijakosom povodom otkupa ugovora Danila Pantića (oko 1.000.000 evra) i Saše Zdjelara (500.000). Pretpostavka je da bi za pomenutu trojicu igrača Partizan trebalo da izdvoji skoro 2.000.000 evra.

BONUS VIDEO: Navijači Žalgirisa u Areni tokom borbe za treće mesto

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.