I SRBIJA IMA SVOG POLA SKOLSA, A ON IGRA U 4. LIGI: Strašna volejčina sa 25 metara je sigurno gol sezone u srpskom fudbalu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/RT Caribrod

Kao Englez nekada

I SRBIJA IMA SVOG POLA SKOLSA, A ON IGRA U 4. LIGI: Strašna volejčina sa 25 metara je sigurno gol sezone u srpskom fudbalu! (VIDEO)

Prepoznatljiva akcija koju je izvodio Mančester junajted, a koju je udarcem završavao Pol Skols, odigrana je i u zonskom takmičenju srpskog fudbala

Objavljeno:

Znamo da i u onim najnižim rangovima takmičenja umeju pasti golčine kakvih se ne bi postideli ni najveći majstorin svetskog fudbala, a upravo jednu takvu je u Srbiji postigao igrač ekipe Balkanski iz Dimitrovgrada, Saša Vasov.

U utakmice Zone Jug, između njegove ekipe i Jablanice, Vasov je postigao pogodak tako što je na nabačenu loptu iz kornera uhvatio volej sa nekih sigurno 25 metara i poslao loptu direktno u "rašlje". Pogledajte taj momenat na 0:35.

Ovakve pogotke je tokom karijere recimo umeo da postigne i legendarni engleski fudbaler Pol Skols, koji je neobično mnogo voleo ovakve akcije.

Inače, da je Vasov veliki majstor pokazuje i to što je na utakmici ostvario het-trik, a njegova ekipa je slavila 5:2.

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.