I TO SMO DOŽIVELI! Superligaš moli sudije da ne kradu u poslednjem kolu plej-ofa i plej-auta! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

TAKO JE TO U SRBIJI

I TO SMO DOŽIVELI! Superligaš moli sudije da ne kradu u poslednjem kolu plej-ofa i plej-auta! (FOTO)

Izgleda da mora i ovako...

Objavljeno:

U nedelju uveče imali smo priliku da vidimo VELIKI SUDIJSKI PROPUST na utakmici Spartak - Radnički Niš u Subotici.

Verovatno tim povodom, a povodom suđenja i cele sezone, FK Rad se oglasio saopštenjem pred mečeve poslednjeg kola, u kom se Građevinari obraćaju Sudijskoj komisiji i mole da u poslednjem kolu ne bude nikakvih nemilih momenata.

United Force
United Force foto: Beta

- Poštovani, Kao fudbalska sredina koja je oduvek afirmisala prave fudbalske vrednosti i iznedrila poštovane ambasadore naše države u najvažnijem sportu na planeti, apelujemo na SUDIJSKU KOMISIJU da u poslednjem kolu, u utakmici Javora i Rada, delegira sudije koje neće svojim odlukama uticati na konačan rezultat meča, nego isključivo da učinak jedanaest na jedanaest fudbalera bude odlučujući faktor ko će u niži rang, a ko će i naredne godine biti član fudbalske elite Srbije.

Verujući u iskrenost, čestitost i ispravnost u delegiranju delilaca pravde za meč poslednjeg kola u Ivanjici, kao i u sudijske odluke koje neće privilegovati nijedan tim u četvrtak, naša ekipa će se fokusirati isključivo na zeleni teren i spremnost da kroz vitešku igru i zalaganje svakog našeg igrača, ostvarimo rezultat koji će nam omogućiti da i sledeće sezone budemo članovi istog ranga takmičenja. Srdačan pozdrav, FK Rad, Beograd - piše u saopštenju.

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs/FK Rad)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.