TAKO BLIZU A TAKO DALEKO:    Fulam poražen od Birmingema, pa će preko plej-ofa morati da napadne plasman u Premijer ligu! (VIDEO)
Foto: AP

zamalo

TAKO BLIZU A TAKO DALEKO: Fulam poražen od Birmingema, pa će preko plej-ofa morati da napadne plasman u Premijer ligu! (VIDEO)

Tim iz zapadnog Londona nije iskoristio nerešeni rezultat Kardifa, koji je na svom terenu odigrao 0:0 sa Redingom

Objavljeno:

Ekipa Fulama nije uspelada da se direktno plasira u Premijer ligu, a u toj nameri ih je omela ekipa Birmngema koja je rezultatom 3:1 na svom terenu savladala ekipu Slaviše Jokanovića. Tim iz zapadnog Londona nije iskoristio nerešeni rezultat Kardifa u kome na pozajmici igra Marko Grujić, koji je na svom terenu odigrao 0:0 sa Redingom. U slučaju da je Jokanov tim pobedio, imao bi 91 bod, čime bi pretekao ekipu iz Velasa koja je nakon ovog "iksa" ima 90 bodova.

Fulam će svoj put u Premijer ligu morati da obezbedi u plej ofu, gde će se sastati sa šestoplasiranom ekipom Čempionšipa, uvek nezgodnim Derbi Kauntijem.

Mitrogolu i Jokanu želimo svu sreću u sledeća dva meča plej-ofa, koja će odlučiti ko će ići u Premijer Ligu, i nadamo se da će uspeti da savladaju Derbi Kaunti i obezbede palsaman u elitno takmičenje.

BONUS VIDEO: Delije na meču Zvezda - Spartak uprkos zabrani

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.