Ako Fulam uđe u Premijer ligu, ovo je cifra koju će morati da izdvoji za Mitrogola! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Biti ili nebiti

Ako Fulam uđe u Premijer ligu, ovo je cifra koju će morati da izdvoji za Mitrogola! (VIDEO)

Mitrović se ekipi Fulama pridružio u januarskom prelaznom roku i postigao je 12 golova na poslednjih 13 utakmica za ekipu iz zapadnog Londona

Objavljeno: 17:58h

Ekipa Fulama je na korak od plasmana i povratka u Premijer ligu, a jedan od najzaslužnijih za takvu situaciju je srpski napadač, Aleksandar Mitrović. Ukoliko tim sa Krejven Kotidža izbori promociju Premijer ligu, želja će mu svakako biti da zadrži Mitrovića, ali će za njegove usluge morati da izdvoji sumu od 22.500.000 evra (odnosno 20.000.000 funti), piše Dejli Mejl.

Klub iz zapadnog dela Londona je svestan da Njukasl želi da proda Mitrovića na leto kako bi Rafa Benitez dobio još prostora u budžetu za buduće transfere.

Njukasl je Mitrogola platio nešto manje od 15.000.000 evra, tako da bi svrake od prodaje Mitrovića izvukli fin kajmak.

Nedavno se i Vulverhempton uklučio u trku za Mitrogola a pojavila se i informacija da su Vulvsi spremni da plate 23.000.000 evra za usluge srpskog napadača. Pored Vulvsa, kao klubovi koji žele Mitrovića pominjali su se i Marselj, Lion, Anderleht...

Ukoliko Fulam izbori povratak u Premijer ligu, uprava sa Krejven Kotidža će morati da odreši kesu, nebi li zadržala jednog od naj zaslužnijih igrača za trenutnu poziciju u kojoj se nalazi ekipa iz Londona.

Sreća pa će od strane FA Engleske, ukoliko obezbede plasman u elitno takmičenje dobiti pozamašan ček za postignut uspeh.

Mitrović se ekipi Fulama pridružio u januarskom prelaznom roku i postigao je 12 golova na poslednjih 13 utakmica za ekipu iz zapadnog Londona..

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Delije na meču Zvezda - Spartak uprkos zabrani

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.