Milojević posle osvajanja titule: Samo mi znamo šta smo prošli... ZASLUŽILI SMO! (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

odmah posle meča

Milojević posle osvajanja titule: Samo mi znamo šta smo prošli... ZASLUŽILI SMO! (VIDEO)

Ekipa Vladana Milojevića je u 79. i 90. minutu preko Nenada Krstičića i Aleksandra Pešića došla do novih bodova, ali i onog najbitnijeg, pehara

Objavljeno: 18:57h

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedom u Kruševcu nad Napretkom od 2:0 došli do 28. titule.

Ekipa Vladana Milojevića je u 79. i 90. minutu preko Nenada Krstičića i Aleksandra Pešića došla do novih bodova, ali i onog najbitnijeg, pehara.

- Mogu da kažem da sam u ovom trenutku ponosan. U junu mesecu smo počeli sa radom, i danas se sve to vratilo. Ponosan sam na klub, a prevashodno na igrače koji zaslužuju najveći deo kolača jer su davali sve od sebe. Čestitam i svom stručnom štabu sa kojim je zadovoljstvo sarađivati. Čestitam i svima u klubu. Drago mi je i zbog armije navijača, drago mi je da su srećni i zbog toga je fudbal i lep. Zbog svega toga smo u Crvenoj zvezdi. Meni je ovo prva seniorska titula, do sada sam osvajao samo Kup sa Čukaričkim. Sa druge strane, mnogo igrača se i vratilo u Zvezdu iz tog razloga, da prvi put uzme titulu. Uspeli smo. Biće vremena za priču, ali u ovom trenutku bih ponovo naglasio koliki ponos vlada u meni, mislim da smo stvarno zaslužili sve ovo, svi mi koji navijamo za Crvenu zvezdu - istakao je Milojević.

BONUS VIDEO: ŽURKA U KRUŠEVCU: Ovako su Delije dočekale početak meča sa Napretkom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.