Zvezda je novi šampion Srbije!!! (FOTO) (VIDEO)
Foto: FK Crvena zvezda

Plej-of superlige 4. kolo

Zvezda je novi šampion Srbije!!! (FOTO) (VIDEO)

Sve je gotovo, crveno-beli su po 28. put uzeli titulu

Objavljeno: 18:46h

Crvena zvezda je overila titulu šampiona na gostovanju u Napretku u Kruševcu, rezultatom 2:0 u svoju korist. Nakon tvrdog i relativno dosadnog prvog poluvremena u kome smo videli par polušansi, drugi deo igre nam je doneo dosta lepršaviji i dinamičniji fudbal.

Tempo je bio mnogo brži, a samim tim smo videli i dosta veći broj prilika nego u prvoj deonici meča.Nastavilo se čvrsto sa obe strane, pa se svako malo prekidala igra zbog učestalih duela i pobvreda.Medjutim tempo nije opadao. Zvezda je dodavala gas, što se na kraju isplatilo, pa je golom Krstičića u 78.minutu došla na samo korak od titule.

Sjajna kontra, precizno dodavaje Gobeljića i rutinska završnivca Krstičića, gol za Zvezdu i samo 12 minuta od nove titule. Nakon gola, ekipa Vladana Milojevića napada i pokušava da overi pobedu, dok Napredak uzvraća pokušavajući da im pokvari slavlje. U 89. minutu Penal za Crvenu zvezdu! Srnić je oboren u 16 metara, Pešić izveo penal i "overio" titulu.

Sever je eksplodirao, slavlje navijača je moglo da počne.

Navijači Zvezde slave titulu
Navijači Zvezde slave titulufoto: Printscreen / Youtube

Crvena zvezda je u ovom meču potvrdila činjenicu da je najbolja ekipa u Srbiji ove sezone, i da je zasluženo ponela zvanje novog šampiona Srbije u fudbalu.

Sva dešavanja sa ove utakmice možete da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog.

90+6. minut - Sudija je odsvirao kraj meča, Crvena zvezda je overila titulu!

90+4. minut - Vukanović sam na pet metara, ali ne uspeva da postigne gol iz stopostotne šanse i ublaži poraz.

90. minut - Pešić pada na travu,vidi se krv koja mu se sliva niz lice, prinuđen je da napusti teren pa zvezda ostaje sa igračem manje do kraja meča.

89. minut - Penal za Crvenu zvezdu!!! Srnić je oboren u 16 metara, Pešić izvodi penal i overava titulu crveno-belih.

86. minut - Pešić je dobio udarac u glavu, lekarska ekipa ulazi i ukazuje mu pomoć, nakon dva minuta izlazi ali nakon samo minut se vraća u igru iako njegovo kretanje ne izgleda baš najbolje.

83. minut - Ben pada u kaznenom Napretka nakon duela sa Ostojićem ali sudija samo odmahuje, pa se igra nastavila, iako je Ben žustro negodovao.

78. minut - Gol Krstičića! Gobeljić je utrčao sa levog boka , ubacio loptu sa ivice kaznenog na sedam metara od gola, koju je pokupio Krstičić i zakucao u gol Napretka.

74. minut - Babić se u duelu glavom sudara sa Emdijaeom, obojica zavrršavaju na travi.Babić je u redu, dok Emdiaje pokazuje znake potresa mozga.Babić dobija žuti karton zbog ovog strta a Emdijae izlazi iz igre zbog povrede a na terenu ga menja Nemanja Milisavljević

71. minu - Lepa prilika za Vukanovića koji upućuje šut u okvir gola ali Borjan sjajno interveniše i sprečava Napredak da dođe u vođstvo.

67. miut - Kontra Crvene zvezde, Adžić daje pas Pešiću, on ulazi u kazneni nateže ali šutira pored gola Petrovića. Sekidika napušta teren, umesto njega ulazi Eskić.

63. minut - Ben je izborio korner, izveo ga je Adžić nakon kojeg nastaje velika gužva u šesnajstercu Napredka.Zveda šutira u više navrata ali svaki udarac biva izblokiran od strane igrača Napredka, pa na kraju poslednji pokušaj smiruje Petrović i prekida opasan nalet crveno-belih.

60. minut - Nakon kornera za kruševljane, Veškovac se iznenada našao u izglednoj šansi ali rezultat ostaje 0:0.Teren napušta Luka Ilić a umesto njega ulazi Nemanja Radonjić.

55. minut - Vukanović pada u kaznenom Zvezde, ali sudija samo pokazuje na korner, dok igrači napredka negoduju.

52. minut - Veškovac pravi faul sa leve strane od gola svoje ekipe, Adžić izvodi skraćeni korner, dobar skok Bena ali su ga santimetri delili od vodećeg gola za crveno-bele.

50. minut - Dok se sa razglasa skoro konstantno čuje ista molba spikera, na terenu ista slika kao i u prvom poluvremenu.

46. minut - Jovičić je zbog povrede morao da napusti meč a zamenio ga je Donald. Sa razglasa se opet začulo, - Mole se navijači Crvene zvezde da ne ubacuju pirotehnička sredstva na teren -, a sudija je na tri minuta prekinuo meč.

45+2. minut - Tvrdo i ne preterano zanimljivo poluvreme, trčalo se dosta, videli smo veći broj jačih duela sli je sve proteklo u korektnom maniru. Jovičiću prilazi lekarska ekipa Zvezde dok im je se on žali na bol u levom rameu.

40. minut - Naizmenični pokušaji napada, Zvezda gradi, Napredak čeka kontru, ali konkretnih prilika nema.

32. minut - Ostojić se vraća na teren nakon ukazane lekarske pomoći.

30. minut - Mole se navijači Crvene zvezde da ne ubacuju pirotehnička sredstva na teren -, čulo se sa razglasa na stadionu, nakon što su navijači ubacili nekoliiko baklji na teren.

28. minut - Ostojić je dobio udarac u glavu u duelu sa Babićem i morao je da napusti teren.

27. minut - Zvezda nastavlja da vrši lgani pritisak i drži loptu u nogama ali ne povezuje pasove, nakon dva loša pasa, Napredak pokušava kontru dugom loptom, ali Borjan izleće na 35 metara od svog gola i ispred Sekidikua ispucava loptu na polovinu Kruševljana.

18. minut - Kontra Napretka, šansa za Sekidiku ali je bio za korak u ofsajdu.

17. minut - Gobeljić se posle velike borbe izborio za korner,koji je izveo Adžić ali je golman centaršut ponovo izbacio u korner, koji je izveo Krstičić, onda opet korner, opet Krstičić izvodi korner, ali opet ništa.

10. minut - Crvena zvezda dobija prekršaj na nekih 25 metara od gola Napretka, Adžić izvodi slobodan udarac, ali lopta kači živi zid nakon čega Zvezda opet osvaja loptu, ali ne čini ništa vredno pomena.

1. minut - Utakmica je počela!

15.29 - Očekuje se veliki broj navijača Crvene zvezde u Kruševcu. Pobeda donosi klubu sa Marakane 28. šampionsku titulu u istoriji kluba.

15.16 - Evo i sastava obe ekipe.

NAPREDAK: Ni.Petrović - Boranijašević, Veškovac, Ostojić, Kostić - Šljivić, Sekidika, Ndijaje, Vulić, Zec - Vukanović.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Stojković, Le Talek, Babić, Gobeljić - Jovičić, Krstičić - Luka Ilić, Ben, Adžić - Pešić.

BONUS VIDEO: Fanovi dočekali Novaka u Barseloni

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.