IMAO JE 27.000.000 RAZLOGA DA POSTANE NINDŽA: Venger odbio unosnu ponudu iz Kine!
Foto: Fonet

Neće moći

IMAO JE 27.000.000 RAZLOGA DA POSTANE NINDŽA: Venger odbio unosnu ponudu iz Kine!

Iskusni francuski stručnjak nema nameru da karijeru nastavi na dalekom istoku

Objavljeno: 14:37h

Kada je objavio da je njegova saga u Arsenalu završena, Venger je istakao da želi da nastavi da se bavi trenerskim poslom i da će tako i biti. A baš danas nam je stigla vest da je Venger dobio ponudu iz Kine tešku 27.000.000 evra godišnje, ali i da ju je Francuz glatko odbio, piše španski list As. Ime kluba koji je Arsenu ponudio izdašan ugovor se ne pominje, ali da je Venger prihvatio postao bi najplaćeniji trener na svetu i pretekao bi Marčela Lipija koji ima platu oko 20.000.000 evra godišnje. U slučaju da je prihvatio ponudu, imao bi tri puta veću godišnju platu nego u Arsenalu gde mu primanja iznose 9.000.000 evra godišnje.

foto: Fonet

Takođe, danas je Dejli Mejl pisao da je Pari Sen Žermen voljan da mu dodeli poziviju sličnu sportskom direktoru. Poznato je da su Venger i vlasnik PSŽ-a jako dobri prijatelji. Takve spekulacije se provlače kroz medije poslednjih dana, kao moguća opcija za vengerov nastavak karijere.

Venger bi ipak radije preuzeo mesto trnera Svetaca, ali začkoljica u celoj priči je to što se PSŽ već dogovorio dolazak Tomasa Tuhela na poziciju novog trenera tima pa je malo verovatno da će prekršiti taj dogovor. Po PSŽ-ovoj zamisli, Venger bi u osnovi postao neka vrsta veze između Tuhela i uprave kluba.

Ali realno je da takav scenario nećemo gledati. Venger je rekao da će raditi kao trener i teško da će se to promeniti.

foto: AP

U Kinu sigurno neće ići, to je očigledno, jer realmno o novcu i ne mora da razmišlja previše, pošto je za svoju trenesku karijeru zaradio pozamašnu svotu novca.

Ostaje enigma gde će iskusni Francuski stručnjak nastaviti karijeru, a epilog priče možemo očekivati u narednim nedeljama, kada bi venger trebao da odluči koji klub će voditi sledeće sezone.

BONUS VIDEO: Radnički - Zemun, borba za titulu na Crvenom krstu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.