GORI TOPČIDER, LUDNICA POČINJE: Partizan otima Zvezdi već viđeno pojačanje za Ligu šampiona! (FOTO) (VIDEO)
Detalj sa 157. Večitog derbija, Foto: Filip Plavčić

pregovori

GORI TOPČIDER, LUDNICA POČINJE: Partizan otima Zvezdi već viđeno pojačanje za Ligu šampiona! (FOTO) (VIDEO)

Italijani prenose...

Objavljeno:

Italijanski portal "Il Sanio" danas prenosi da je Giljermeov agent u Beogradu gde pregovara sa dva naša najtrofejnija kluba, Crvenom zvezdom i Partizanom. Pre nekoliko dana se pisalo o ovom fudbaleru koji igra za Benevento na poziciji ofanzivnog veziste, da je Crvena zvezda bila ta kojoj je ponuđen ovaj nekadašnji fudbaler Legije koji je igrao i u Ligi šampiona za taj tim.

foto: Fonetap

Ipak, pomenuti medij piše da je Giljerme u pregovorima i sa Partizanom i da se sada radi o "srpskom derbiju" za brazilskog fudbalera. Giljerme će biti slobodan igrač, iako ima ugovor do 2019. godine. On će dobiti "čiste papire" pošto je Benevento ispao i matematički iz lige.

Crvenoj zvezdi i Partizanu se svake godine nudi veliki broj fudbalera od kojih su pojedini sumnjivog kvaliteta, ali Giljerme je neko ko je dokazan i ko bi mogao dosta toga da pruži jednom od dva navedena kluba. Pored toga, svakako da je učinak srpskih klubova u Ligi Evrope sada doveo do toga da se bolji fudbaleri nude Crvenoj zvezdi i Partizanu, kao što je sada slučaj.

BONUS VIDEO: Loptica od 155 km/h ga udarila u PRAVO U GLAVU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.