Real protiv Bajerna sedmi put, Roma protiv Liverpula! Teoretičari zavera dobili novi materijal za udarac na UEFA!
Žreb z Ligu šampiona, Foto: AP

Žreb za ligu šampiona, 1/2 finale

Real protiv Bajerna sedmi put, Roma protiv Liverpula! Teoretičari zavera dobili novi materijal za udarac na UEFA!

Gledaćemo jednu reprizu prošlogodišnjeg četvrtfinala, ali i reprizu jednog finala Kupa šampiona

Objavljeno: 13:30h

Veliki derbi u polufinalu Lige šampiona, Bajern Minhen će igrati protiv Real Madrida, dok je drugi polufinalni par Liverpul - Roma, odlučeno je žrebom u Lionu.

Dva tima koji su se najčešće sastajali u polufinalima ovog takmičenja, igraće i sedmu put u borbi za meč koji donosi titulu prvaka Evrope. Ujedno je ovo repriza prošlosezonskog četvrtfinalnog para kada je Real Madrid izbacio Bajern.

Teoretičari zavera i oni koji smatraju da se dešavaju nameštaljke na žrebu za UEFA takmičenja, s obzirom na to da se na sajtu Rome nekoliko sati pre meča pojavila informacija da počinju prodaju karata za duel sa Liverpulom

Taj duel biće repriza finala Kupa evropskih šampiona iz 1984. godine na Olimpiku kada su "crveni" slavili protiv "vučice" posle penala, pošto je u regularnom delu meča bilo 1:1 i osvojili svoju 4. titulu prvaka Evrope.

Ujedno će ovaj meč biti interesantan i iz perspektive najboljeg igrača engleskog tima, Mohameda Salaha, koji je baš iz Rima prošlog leta stigao na "Enfild", te je već poslao poruku bivšim saigračima.

Prvi mečevi polufinala se igraju 24. i 25. aprila u Minhenu, odnosno, Liverpulu, dok su revanši na programu 1. i 2. maja.

Finale se igra na Olimpijskom stadionu u Kijevu 26. maja, a na žrebu je odlučeno i ko će biti nominalni domaćin te utakmice. Pobednik susreta Bajern - Real Madrid, oficijelno biće biti domaćin finala.

BONUS VIDEO: Danilo Pantić pred 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.