ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA JE NAMEŠTEN: Dokaz o štelovanju parova polufinala se pojavio na sajtu kluba! (FOTO)
Pehar Lige šampiona, Foto: AP

Bez komentara

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA JE NAMEŠTEN: Dokaz o štelovanju parova polufinala se pojavio na sajtu kluba! (FOTO)

Neverovatno je da su oni nekoliko sati pre žrebanja znali ko će im biti protivnik i počeli prodaju ulaznica

Objavljeno: 12:03h

Žreb za polufinale Lige šampiona održava se u petak tačno u podne, ali će sa sobom opet poneti ukus i miris potencijalno novog skandala.

Godinama se već priča da su žrebovi za takmičenja pod okriljem FIFA i UEFA na neki način namešteni, razni snimci i detalji su objavljivani u javnosti koji su ukazivali na "štelovanje", ali nikada konkretnih optužbi, niti preduzetih koraka nije bilo.

Tako je i sada uoči žrebanja polufinalnih parova, a detalj koji je evropska javnost iskoristila da to dokaže pojavio se ni manje ni više nego na zvaničnom sajtu Rome.

Italijanski klub je objavio da će posle prvenstvenog meča protiv Đenove sa prodajom ulaznica za meč polufinala protiv Liverpula?!

'Dokaz
"Dokaz" o nameštenom žrebu polufinala Lige šampionafoto: Printscreen7Twitter

Prosto neverovatno je da oni samo nekoliko sati pre žreba najavljuju da će igrati s Liverpulom, odnosno, znaju protivnika?!

To je izazvalo lavinu komentara kako na sajtu, tako i na društvenim mrežama, pa je posle svega nekoliko minuta to obrisano, ali do sada smo dobro naučili da "internet pamti sve", pa je ostala fotografija te objave.

Posebno je indikativno da je i predsednik Reala još pre odigranih revanš mečeva četvrtfinala rekao da će njegov klub igrati protiv Bajerna u polufinalu, pa se sve nekako uklapa, mada ne treba smetnuti s uma da su Real i Bajern najčešće bili protivnicu u polufinalima, čak 6 puta do sada.

Žreb u Nionu se održava od 12 časova.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti posle meča Zvezda - Budućnost (2. utakmica finala ABA lige)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.