U trenutku dok je Bufon pljuvao po sudiji, naišao je Ronaldo: Jedna reč koju mu je rekao se glasno i jasno čula! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@Spazio_J

Za pamćenje

U trenutku dok je Bufon pljuvao po sudiji, naišao je Ronaldo: Jedna reč koju mu je rekao se glasno i jasno čula! (VIDEO)

To je taj momenat koji definiše poštovanje među fudbalskim veličinama

Objavljeno:

Đanluiđi Bufon i Kristijano Ronaldo, tek nešto manje od sat vremena po završetku utakmice na kojoj je viđeno skoro sve što fudbal donosi i koja je završena trilerom, sreli su se pred novinarima i podelili sa svetom momenat ljudskih i sportskih veličina.

Ono što se dogodilo u finišu revanša u Madridu između Reala i Juventusa prepričavaće se i izazivati polemike ne danima, nego nedeljama pa i mesecima, a ostaće i upamćeno u memoriji svih ljubitelja fudbala.

Italijanski tim je bio na dohvat podviga da izbori produžetke nadoknadivši u gostima ubedljiv poraz iz prvog meča 3:0, ali je njihov momenat sna nestao u sekundi kada je arbitar Majkl Oliver u nadoknadi vremena pokazao na "belu tačku" posle duela Benatije i Vaskeza u Bufonovom šesnaestercu.

Đanluiđi Bufon žestoko napada sudiju Majkla Olivera
Đanluiđi Bufon žestoko napada sudiju Majkla Oliverafoto: Reuters

Uzaludni su bili žestoko protesti igrača "stare dame" u kojima je prednjačio legendarni Bufon zbog čega je da stvar bude još i gora i dobio i crveni karton, pa je morao pre vremena u svlačionicu, u svom kako mnogi misle poslednjem meču u karijeri u Ligi šampiona.

Očekivano pred novinarima je opleo po engleskom arbitru i baš u tim trenucima dok je sipao i drvlje i kamenje po Oliveru, naišao je Kristijano Ronaldo.

Portugalac je zagrlio Bufona i njih dvojica su razmenili nekoliko reči, a koliko se moglo načuti, najbolji igrač Reala je nekoliko puta ponovio "ćao" i onda na kraju rekao "izvini".

Inače, Ronaldo je tvrdio da nema dileme da je jedanaesterac postojao, ali je isto tako istakao i da mnogo poštuje Bufona i da se nada da će legenda nastaviti da brani i sledeće godine.

- Mnogo poštujem Bufona. On je sjajan golman i nadam se da ovo nije njegov poslednji meč u Ligi šampiona. Jedan je od najboljih ikada - rekao je Ronaldo o Bufonu.

BONUS VIDEO: Konferencija Aleksandra Džikića posle drugog meča finala ABA lige

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.