VLADAN MILOJEVIĆ: O problemu mentaliteta i samozadovoljenja u drugom poluvremenu!
Vladan Milojević kaže da se pribojavao meča protiv Zemuna, Foto: Dado Đilas

Nije zadovoljan

VLADAN MILOJEVIĆ: O problemu mentaliteta i samozadovoljenja u drugom poluvremenu!

Trener crveno-belih kaže da je daleko, daleko od toga da je sve gotovo, i da u mečevima u plej-ofu nema razlike između domaćeg i gostujućeg terena

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je u plej-ofu Superlige još 21 bod u opticaju i da očekuje veoma dobre utakmice.

- Odmorićemo, ispred nas je praznik i od ponedeljka se spremamo za nastavak i plej-of. Razlika između trećeg i osmog mesta je veoma mala. Još 21 bod je u opticaju, ima da se igra i biće to jako dobre utakmice. Krećemo sa pozicije broj jedan, ali je sada svejedno da li gostujete ili igrate kod kuće - rekao je Milojević novinarima posle utakmice. Crvena zvezda je pobedom 3:1 nad Zemunom završila regularni deo Superlige i pred početak plej-ofa ima šest bodova više od drugoplasiranog Partizana. Prva utakmica u plej-ofu srpskog prvenstva igraće se u subotu, 14. aprila, kada će Zvezda na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Partizan.

Vladan Milojević smatra da je njegova ekipa trebalo da igra još bolje u drugom poluvremenu
Vladan Milojević smatra da je njegova ekipa trebalo da igra još bolje u drugom poluvremenufoto: Beta / Dragan Gojić

Trener crveno-belih je kazao da se pribojavao utakmice sa Zemunom. - Dobro smo počeli i rešili utakmicu u prvom poluvremenu. Iskreno, pribojavao sam se ove utakmice jer Zemun igra fantastično, to je treća najbolja ekipa u prolećnom delu prvenstva. Imali smo sreće da smo dali brzo gol i već u prvom poluvremenu rešimo utakmicu. Mogli smo da igramo bolje u drugom, ali to je naš mentalitet u kom ne radimo neke stvari kada dođe do samozadovoljenja - kazao je Milojević. On je naveo da je na stadionu "Rajko Mitić" bila lepa utakmica i spektakl i zahvalio je navijačima obe ekipe.

Vladan Milojević se zahvalio navijačima
Vladan Milojević se zahvalio navijačimafoto: Dado Đilas

Milojević je rekao da očekuje da se Vujadin Savić i Mičel Donald od ponedeljka pridruže ekipi i dodao da je sve u redu sa Milanom Rodićem, koji je napustio teren protiv Zemuna pre kraja utakmice. - Dobro ide njihov oporavak, jedva čekam da što pre budu sa nama, ali videćemo kakva je situacija. Nećemo rizikovati sa igračima koji ne budu spremni jer imam poverenja u sve igrače da mogu da igraju maksimalno u bilo kom trenutku - kazao je Milojević. Trener Zemuna Milan Milanović čestitao je Zvezdi na pobedi. - Brzo su završili... Prvo poluvreme smo bili mnogo opušteni i porazni u odbrani. Zadovoljan sam što smo drugo igrali kako treba, drago mi je što smo uspeli da pariramo Zvezdi. Naše je da se okrenemo sledećoj utakmici i ponovimo igru koju smo prikazali u drugom poluvremenu - rekao je Milanović. Zemun je u plej-aut Super lige preneo 18 bodova.

BONUS VIDEO: Poslednji pozdrav Delija preminulom navijaču

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.