FRIZUROM SAM SKRENUO MISLI SA POVREDE, PA OSVOJIO BOGINJU! Ronaldo otkrio tajnu o svom imidžu sa Mundijala u Japanu i Koreji! (FOTO) (VIDEO)
Ronaldo na Mundijalu 2002. godine, Foto: AP

MUDRO

FRIZUROM SAM SKRENUO MISLI SA POVREDE, PA OSVOJIO BOGINJU! Ronaldo otkrio tajnu o svom imidžu sa Mundijala u Japanu i Koreji! (FOTO) (VIDEO)

U finalu, u kome je Brazil savladao Nemačku, on je postigao oba gola

Objavljeno:

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo otkrio je da je frizura sa Mundijala 2002. godine bila strategija kako bi se medijima skrenula pažnja sa njegove povrede.

O Fenomeno je odigrao sjajan turnir, igrajući kao najistureniji fudbaler u timu Luisa Felipea Skolarija.

U finalu, u kome je Brazil savladao Nemačku, on je postigao oba gola. Ronaldova frizura je bila nešto o čemu se govorilo tokom čitavog trajanja turnira u Japanu i Južnoj Koreji, a sada konačno znamo čime je ona motivisana.

- Imao sam problema sa nogom i svi su pričali o tome - priseća se Ronaldo, koji je, četiri godine ranije, zbog misterioznih zdravstvenih problema, jedva odigrao finale Mundijala u Francuskoj.

- Odlučio sam da se ošišam, odnosno da obrijem glavu, ali da ostavim parče kose blizu čela. Došao sam na trening i svi su obratili pažnju na moju lošu frizuru. Svi su pričali o tome i zaboravili su na povredu. Tako sam mogao da budem smireniji i opušteniji, fokusiraniji na ono što moram da uradim na terenu - izjavio je je Ronaldo i dodao da nije ponosan na frizuru, ali da je to bio sjajan način da se „promeni tema razgovora“.

BONUS VIDEO: Prvotimac Zvezde sluša Maju Berović na putu za Zlatibor

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.