Zdjelar posle pobede: Imao sam malo sreće, ali sreću moraš da zaslužiš! (VIDEO)
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

REALAN...

Zdjelar posle pobede: Imao sam malo sreće, ali sreću moraš da zaslužiš! (VIDEO)

- U prošloj utakmici u Nišu imali smo toliko prilika koje nismo uspeli da iskoristimo, ne znam iz kog razloga. Sada vidite i sami da smo koristili prilike i postigli golove. Mislim da smo mogli još, ali polako, idemo iz utakmice u utakmicu - rekao je on

Objavljeno:

Partizan je napokon prekinuo niz od tri utakmice bez pobede, a jedan od najzaslužnijih za tako nešto bio je Saša Zdjelar, koji je postigao drugi gol, u tom momentu vodeći u trijumfu nad Radom od 3:1 (1:1).

- Jako bitna pobeda za nas. Cela ekipa je radila naporno, videli ste i sami. Čestitke svima, radili smo stvarno dobro danas, igrali dobro, stvorili bezbroj šansi, postigli, mogu reći, samo tri gola, a mogli smo dosta više. Idemo dalje - rekao je Zdjelar posle meča, a prenose Sportske.

Partizan je slavio 3:1, prva prvenstvena pobeda kod kuće još od Bačke krajem oktobra. - U prošloj utakmici u Nišu imali smo toliko prilika koje nismo uspeli da iskoristimo, ne znam iz kog razloga. Sada vidite i sami da smo koristili prilike i postigli golove. Mislim da smo mogli još, ali polako, idemo iz utakmice u utakmicu - rekao je on. Gol si postigao lobom protivničkog golmana, a ponovo si bio strelac ovde. - Bio sam u duelu sa igračem, lopta mi je bila daleko i ispružio sam nogu. Iskreno, imao sam malo sreće, ali sreća treba da se zasluži. Srećan sam što sam postigao gol, nastaviću da se trudim, nastaviću da pomažem Partizanu i pomažem sebi - rekao je Zdjelar.

Ponovo je protivnik postigao gol iz prve šanse na meču. - Ne znam kako u svakoj utakmici protivnik ima jednu jedinu šansu i da gol, videli ste i sami. Ali, šta da radimo? Radićemo na tome, trudićemo se. Čeka nas Čukarički, što je ozbiljniji ispit, imaju dobru, organizovanu ekipu, ali za nas je svaka utakmica ista, mi smo Partizan i idemo po pobedu - rekao je Zdjelar.

BONUS VIDEO: VOLKOV IZJEDNAČIO PROTIV BIVŠEG KLUBA: Gol Rada iz penala protiv Partizana

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.