SRPSKI FUDBAL JE BLATO! Trener Voše pobesneo zbog novog skandala na terenima u Superligi i osuo paljbu po odgovornima! (VIDEO)
Foto: Fonet

SVAKE NEDELJE ISTA PRIČA

SRPSKI FUDBAL JE BLATO! Trener Voše pobesneo zbog novog skandala na terenima u Superligi i osuo paljbu po odgovornima! (VIDEO)

On je tokom meča sa Mačvom zaradio isključenje zbog žučnog prigovaranja sudijama...

Objavljeno:

Ilija Stolica nije mogao da se suzdrži posle isključenja pred kraj utakmice Mačve i Vojvodine i u direktnom televizijskom prenosu je sasuo paljbu po arbitrima i celokupnom srpskom fudbalu.

- Ovo što vidite iza nas je blato koje ne dopušta da se igra normalan fudbal, ali ne mislim ovde samo na blato na terenu. Blato je i metafora za ovaj naš fudbal - vidno uznemiren počeo je Stolica u izjavi za TV Arena.

Uopšte nije bilo potrebe da ga novinar "inspiriše" za razgovor, bivši član stručnog štaba Partizana i trener Voždovca je sam nastavio da plete.

- Mnogi igrači su izgubili posao, ali samo za jedne, za te izvršioce (sudije, prim.aut) posao je zagarantovan. Uvek su kritike upućene na istu adresu i niko ne reaguje. Nadam se da ćemo izvući pouke iz svega ovoga, jer mnoge stvari polako gube smisao. Vrtimo se u krug, zaboravljamo za koga se igra ovaj fudbal - rezigniran je bio Stolica.

Čini se da ćemo svako kolo čuti po nekoliko ovakvih trenerskih izjava!

Inače, čisto da dodamo, ove subote je na pet utakmica Superlige viđeno isto toliko crvenih kartona, uključujući Stoličino isključenje.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o kompletnoj sezoni Partizana u Evropi posle ispadanja od Viktorije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.