2 KLJUČNA IGRAČA ZVEZDE OSTAJU NA MARAKANI DO LETA: Odluka je doneta, ali da li će se taj potez obiti o glavu crveno-belima?! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

ista sredina

2 KLJUČNA IGRAČA ZVEZDE OSTAJU NA MARAKANI DO LETA: Odluka je doneta, ali da li će se taj potez obiti o glavu crveno-belima?! (VIDEO)

Trener Milojević će imati maksimalno uigran tim što povećava šanse za osvajanje titule i prolaz protiv CSKA...

Objavljeno: 10:25h

Fudbaleri Crvene zvezde su blizu ostanka na Marakani. Mičel Donald i Damijan Le Talek će po svemu sudeći biti do leta u crveno-belom dresu.

Vladan Milojević može da računa na tandem internacionalaca i u prolećnom delu, bez obzira na to što ne žele da produže ugovor, niti da odu za obeštećenje ove zime, prenosi "Sportski žurnal".

U inostranstvu se to često rešava odstranjivanjem igrača iz konkurencije za tim i takmičarske ekipe, međutim, na Marakani neće da prave slične poteze. Francuz i Holanđanin će dobiti privilegiju zbog zasluga tokom ovih nekoliko godina, a sa druge strane i njihov ostanak znači da se ništa ne menja u sistemu.

foto: Dado Đilas

Trener Milojević će imati maksimalno uigran tim što povećava šanse za osvajanje titule i prolaz protiv CSKA.

Le Talek je imao mogućnost da pređe u redove Bašakšehira i Trabzona. Dobijao je sjajne uslove i mesečnu platu od 80.000 evra, ali se on nada pozivu iz liga petice. Sa druge strane moskovski Dinamo je žarko želeo Donalda. Nudio mu prvobitno 600.000 evra, potom je pojačao ponudu, ali nije bilo ništa od toga.

Procena sa Marakane je da neće mnogo izgubiti finansijski, jer bi crveno-beli zbirno mogli na Donaldu i Le Taleku da zarade 1.000.000 evra. Reč je o sumi koja može da se zaradi prolaskom u narednu fazu LE.

BONUS VIDEO: Nemanja Dangubić posle poraza od Himkija

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.