I on sam je zaboravio kad je poslednji put igrao utakmicu: 6 meseci je bivši igrač Zvezde lutao i izgleda da je tek sad našao klub!
Stefan Milošević je 2015. godine bio šampion sveta sa reprezentacijom Srbije, Foto: Marina Lopičić

A bio je prvak sveta

I on sam je zaboravio kad je poslednji put igrao utakmicu: 6 meseci je bivši igrač Zvezde lutao i izgleda da je tek sad našao klub!

Doduše najpre će morati da se dokaže kroz treninge i probne utakmice

Objavljeno: 08:54h

U Crvenu zvezdu je došao kao jedan od najboljih bekova u Superligi i okićen titulom prvaka sveta u kategoriji igrača do 20 godina, a iz nje je otišao da je jedva zabeležio tek nekoliko nastupa.

Lutao je Stefan Milošević od letos u potrazi za klubom, kada je shvatio da za njega nema mesta na Marakani i razišao se sa crveno-belima koji su svojevremeno platili Spartaku iz Subotice 300.000 evra za njega.

Stefan Milošević je trenutno na probi u Marijupolju
Stefan Milošević je trenutno na probi u Marijupoljufoto: Marina Lopičić

Ipak, sada je na novom početku i prilici, pošto se trenutno nalazi na probi u ukrajinskom Marijupolju. Njegov prvi zadatak je da se dokaže stručnom štabu da vredi da se potpiše ugovor s njim, a tek onda da se izbori za mesto u timu.

Inače, Milošević je svoj poslednji takmičarski meč odigrao još u aprilu 2017. godine kada je nastupio za crveno-bele protiv Borca iz Čačka.

BONUS VIDEO: Dule Savić kao Putin: Legenda Crvene zvezde se valjala u snegu

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.