PAŽNJA, PAŽNJA! Česi izdali uputstva Grobarima za meč u Plzenju! 500 karata stiže u Beograd! (FOTO)
Južna tribina stadiona Partizana, Foto: Dado Đilas

LIGA EVROPE

PAŽNJA, PAŽNJA! Česi izdali uputstva Grobarima za meč u Plzenju! 500 karata stiže u Beograd! (FOTO)

Viktorija je već sada preduzela ozbiljne bezbednosne mere

Objavljeno: 18:42h

Fudbalski klub Viktorija iz Plzenja saopštio je na zvaničnom sajtu da će se karte za revanš utakmicu 1/16 finala Lige Evrope sa Partizanom od četvrtka 11. januara naći u slobodnoj prodaji. Karte za revanš utakmicu Viktorija - Partizan od sutra će se naći u slobodnoj prodaji, a svaki pojedinac moći će da kupi najviše pet ulaznica za pomenutu utakmicu.

KAKO KNELE UMALO DA UGASI DELIJE?! Sarađivao sa Grobarima, uradio je ono što niko ne bi smeo, pa čak ni sam Arkan! (FOTO) (VIDEO) Na zvaničnom sajtu češkog kluba navodi se da je klub izašao u susret navijačima i da karte nikada nisu bile jeftinije, barem ne za ovu fazu takmičenja.

Detalj sa meča Viktorija Plzen - Lugano
Detalj sa meča Viktorija Plzen - Luganofoto: EPA

Viktorija je već sada preduzela ozbiljne bezbednosne mere, pa će tako karte u slobodnoj prodaji moći da kupe samo oni koji na blagajni dokažu da imaju prebivalište u Češkoj.

Protivnik crno-belih je naglasio da će svako ko bude dolazio na "Dosan Arenu" 22. februara morati da uz kartu priloži lični dokument u kojem stoji da ima prebivalište u Češkoj.

Navijači Partizana na utakmici Lige Evrope
Navijači Partizana na utakmici Lige Evropefoto: Dado Đilas

Češki šampion povukao je ovakav potez, između ostalog, kako bi sprečio da veći broj karata dođe u ruke navijača Partizana. - Navijačima gostujućeg tima biće predočena ova mera. Ovo bi trebalo da spreči pokušaje navijača Partizana da dođu do karata za sektore van onog sektora koji će im pripasti. Karte će biti direktno distribuirane klubu - poručio je zvaničnik Viktorije iz Plzenja Vaclav Hanzlik. Generalni direktor Viktorije Adolf Šadek poručio je navijačima da vode računa o tome kako će se ponašati u revanš utakmici sa Partizanom jer nikome nije u interesu da klub bude kažnjen.

ON VIŠE NIJE IGRAČ PARTIZANA! Vezista napustio crno-bele, a sprema se još jedan odlazak! (FOTO) (VIDEO)

Stadion Viktorije "Dosan Arena" može da primi 11.700 navijača, što znači da će pristalicama Partizana biti prosleđeno oko 500 karata, odnosno 5% od ukupnog kapaciteta stadiona.

BONUS VIDEO: Govor Vladana Milojevića na početku priprema Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.