NE GINE NAM NOVI RAT! Kada OVO vide, Grobari će poludeti od besa, a Delije će se naći u čudu! (VIDEO)
Foto: news1/dado Đilas

superliga

NE GINE NAM NOVI RAT! Kada OVO vide, Grobari će poludeti od besa, a Delije će se naći u čudu! (VIDEO)

Mnogo tenzije među Večitim rivalima u poslednjih nekoliko nedelja...

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su na gostovanju sa Bačkom 2:2, a do 84. minutu su gubili.

Crveno-belima je u finišu meča dosuđen jedanaesterac koji je Ričmond Boaći realizovao, i tako postavio konačan rezultat. To je ekipi Vladana Milojevića inače bio sedmi penal u šest mečeva.

SAMO U SRBIJI! Sudija dobio POKLON od Zvezde pred početak meča! (FOTO)

DA LI JE BIO PENAL ZA ZVEZDU? Sa tribina odjekivalo: Lopovi, lopovi! (VIDEO)

Crveno-beli su seriju jedanaesteraca počeli na svom stadionu 25. oktobra u duelu sa Spartakom. Tada su slavili sa 1:0, a jedini pogodak dao je Boaći sa bele tačke u 22. minutu.

Sledeća najstroža kazna došla je 5. novembra u Nišu, kada je Zvezda ubedljivo slavila sa 4:0, a treći gol je dao Aleksandar Pešić sa 11 metara.

Naredni jedanaesterac usledio je 18. novembra duel sa Radom na stadionu Rajko Mitić. Bila je to još jedna ubedljiva pobeda Zvezde od 6:1, a gol iz penala dao je Boaći za vođstvo od 2:0 u 20. minutu.

Reprezentativac Gane uspešno je izveo i najstrožu kaznu u duelu sa Čukaričkim koji je odigran na Banovom brdu 26. novembra. Zvezda je tim pogotkom u 58. minutu izjednačila na 1:1, a na kraju su crveno-beli slavili sa 2:1.

Lider Superlige je 29. novembra dočekao Radnik iz Surdulice i pobedio ga sa 5:0, a peti gol dao je Branko Jovičić iz penala u 90. minutu.

Partizan u nedelju od 15 časova dočekuje Vojvodinu i ko zna može se i tu dosudi neki kazneni udarac, a mi se nadamo da ovaj put neće biti tradicionalnih saopštenja i novog rata Večitih rivala.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču protiv Rada

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.