IGRAČ ČUKE KOJI JE SKRIVIO PENAL ZA ZVEZDU: Neka im sude tako i protiv Kelna, da prođu dalje! Ja ne znam da igram fudbal u Srbiji! (VIDEO)
Foto: Fonet

I dalje ga to muči

IGRAČ ČUKE KOJI JE SKRIVIO PENAL ZA ZVEZDU: Neka im sude tako i protiv Kelna, da prođu dalje! Ja ne znam da igram fudbal u Srbiji! (VIDEO)

Protiv nekih ekipa prinuđen si da igraš bez kontakta, nismo svi ravnopravni. Zato smo tu gde jesmo...

Objavljeno: 10:03h

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički za vikend rezultatom 2:1 posle preokreta u drugom poluvremenu. Boaći je postigao oba gola za tim sa Marakane, a prvi gol iz penala je prilično iznervirao domaći Čukarički i njegovog predsednika i finansijera koji je iz revolta meč napustio posle dosuđenog jedanaesterca sredinom drugog dela.

Zvezda smatra da su sudije u ovih 12 situacija "NAVLAČILE" za Partizan: Spremili smo vam snimke, sami zaključite! (VIDEO)

Motivisao je igrače najstrašnijom vešću, a sada kreće u životnu borbu koju mora da dobije! (VIDEO)

Desni bek Čuke, Petar Jovanović dao je zanimljivu izjavu povodom ovog jedanaesterca:

- Razočarani smo što smo ispustili bodove protiv Zvezde. Pokazali smo da imamo kvalitet za Evropu, ali me, iskreno, bole neke stvari. Želeo bih ovakav isti penal da Zvezdi sviraju protiv Kelna i da prođe dalje - poželeo je sreću Jovanović crveno-belima u odlučujućem meču za prolaz u nokaut fazu Lige Evrope.

Jovanović je nastupao u mnogobrojnim domaćim klubovima, a bio je i internacionalac u Rumuniji. Bio je prilično besan je posle nedeljne utakmice.

- Dugo sam igrao fudbal u inostranstvu, ali se razlikuje od ovog u Srbiji. Ovaj kod nas očigledno ne znam da igram. Protiv nekih ekipa prinuđen si da igraš bez kontakta, nismo svi ravnopravni. Zato smo tu gde jesmo - rekao je defanzvac "brđana"

foto: Beta

Čukarički je trenutno na deobi petog mesta, i ima sjajan period što se tiče igre i rezultata.

- Pešić je uhvatio mene za dres, što se i vidi na snimku. Skočio je na mene i hvatao makazice. Kako ih je promašio, tako je pao, a sudija svirao penal. U tom padu sam ga čak i zadržao da ne polomi vrat. Želeo sam samo da to bude fer i korektna utakmica, da vidimo i oni i mi gde smo - završava Petar Jovanović

Zvezda je "kriva" po ovih 7 tačaka: CRNO-BELE KAMERE snimile ono za šta TERETE NAJVEĆEG RIVALA!

BONUS VIDEO: Slavlje igrača Partizana i Grobara posle pobede nad Jang Bojsom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.