ČUKARIČKI NIJE OŠTEĆEN! Stigao odgovor i Brđanima i crveno-belima! (VIDEO)
Foto: Fonet

UTAKMICA JOŠ TRAJE...

ČUKARIČKI NIJE OŠTEĆEN! Stigao odgovor i Brđanima i crveno-belima! (VIDEO)

Posle poraza od 2:1, klub sa Banovog Brda se požalio da ga je sudija Santrač oštetio

Objavljeno: 17:26h

Sekretar Sudijske komisije FSS Igor Radojčić smatra da Čukarički nije oštećen protiv Crvene zvezde u dve sporne situacije u kaznenim prostorima.

Meč između Čukaričkog i Crvene zvezde je i "dalje u toku" jer je poraženi domaćin nezadovoljan suđenjem Dejana Santrača izašao sa konstatacijom da je oštećen.

KRAJNJE SUMNJIVA SITUACIJA! Ovo je penal zbog koga Novi Pazar istupa iz lige! (VIDEO)

Najpre se pominje situacija kada je Mićin u duelu sa Babićem završio na zemlji u kaznenom prostoru, za šta je dobio žuti karton zbog simuliranja, a nedugo posle toga u napadu Zvezde pokazao na belu tačku za tim sa Marakane, posle padanja Aleksandra Pešića.

PARTIZAN TRAŽI REVOLUCIJU PRED DERBI! Penal na Brdu izazvao lavinu, crno-beli sasuli paljbu po večitom rivalu! (VIDEO)

- Sugestija je da ovakve situacije ne ostaju nedorečene, sudija mora da reguje u jednom ili u drugom pravcu. Iskreno, mislim da nema prekršaja, nema povlačenja, ima ruke očigledno, nije sporno, desna ruka Babića je na ramenu Mićina. Noge ne deluju sumnjivo kao gornji deo, ali to nije za kazneni udarac. Sudija se odlučio za žuti karton, mislim da je moglo i bez kartona, ali prihvatimo to što je uradio - rekao je Radojčić u analizi suđenja ovog meča u emisiji "Pregled kola" na TV Arenasport.

JEDNOGLASNO ODLUČILI: Novi Pazar istupio iz Prve lige Srbije! Novi šamar srpskom fudbalu!

- Jedan od serije bespotrebnih startova, pogledajte gde ide ta lopta. Nisam siguran da bi Pešić i stigao do te lopte i da ga igrač Čukaričkog nije povukao, a povlačenje je evidentno, tako da je ispravno dosuđen kazneni udarac - dodao je sekretar Sudijske komisije FSS.

Još jedna situacija je prema mišljenju "Brđana" sporna, a to je 61. minut i žuti karton za Kopotovića zbog igranja rukom.

- Imajući u vidu start koji igrač pravi, da ga je lopta pogodila u dalju, desnu ruku, to jeste "prekršaj". On sa levom rukom pored tela nema nameru, nije prekršaj. Žuti karton je dobio zbog reakcije nakon toga. Gestikulacija posle toga je takođe žuti, arbitri je verovatno nisu registrovali. Ne sumnjam da bi na bilo kom drugom evropskom terenu dobio i drugi žuti karton - istakao je Radojčić.

BONUS VIDEO: Pozdrav Aleksandra Đorđevića i Novaka Đokovića posle meča Srbije i Austrije

(Espreso.co.rs / Arena sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.