NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Lalatović ironično poredio Zvezdu i Mančester posle poraza na Brdu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Arenasport

U SVOM STILU

NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Lalatović ironično poredio Zvezdu i Mančester posle poraza na Brdu! (VIDEO)

Ovaj čovek nas nikad ne izneveri...

Objavljeno:

Posle svake utakmice Čukaričkog, a posebno protiv njegovog bivšeg kluba Crvene zvezde, pomno se čeka šta će Nenad Lalatović imati da kaže.

Novinarka Arenasport-a posle samog zavšetka i poraza Brđana na Banovom brdu od 1:2, istakla je da je Zvezda bila dominantnija u drugom poluvremenu, na šta je Lalatović odreagovao, onako, u njegovom stilu.

Milojevićev eksperiment nije uspeo, ali se Zvezda ipak izvukla! (FOTO) (VIDEO)

- Da, bila je dominantnija (ironično). Mogao je da dođe i Mančester, bila bi Zvezda dominantnija... Ma, šta da kažem. Imali su penal, pre toga bio je jedan takav prekršaj za nas, i tako neke stvari. Čestitam na pobedi. Šta ja tu mogu, ne mogu ja ništa.... Čestitam pre svega mojim igračima, koji su pokazali da mogu da igraju protiv ovakve Zvezde, maltene od prvog do poslednjeg minuta -

Po njegovom zapažanju, promena formacije Zvezde na poluvremenu prelomila utakmicu.

- Čestitam Zvezdi na pobedi. Kad se pogleda prvo i drugo poluvreme - u prvom smo mi bili bolji, Zvezda imala neke šanse, ali mi smo imali izglednije. Otišli smo sa 1:0 na pauzu, ali u drugom je Zvezda u svoju formaciju sa četvoricom pozadi, uspela da preokrene rezultat i ja joj čestitam na tome. Ja sam zadovoljan, prezadovoljan prvim poluvremenom, drugo smo igrali koliko smo mogli - rekao je Lalatović.

Tadić - gol i asistencija! Everton tone i tone! Arsenal u nadoknadi to trijumfa! (FOTO) (VIDEO)

On je za razliku od Milojevića, rekao da ne bi prihvatio rezultate svog tima, jer je očekivao više.

foto: Beta

- Ne bih prihvatio, mislim da smo mogli još više. Imali smo probleme sa povređenim igračima, četiri povređena, osmorica su otišli. Da smo imali sreće, protiv Niša i Javora, mogli smo da osvojimo više bodova - rekao je Lalatović.

Subotica ima novu fobiju, a ime joj je - VLADIMIR STOJKOVIĆ! (VIDEO)

On je dodao da ga raduje što njegova ekipa ima mlade i perspektivne igrače.

- Imamo jako dobre i talentovane mlade igrače, Mićina, Radića, Milojevića, Ovusua, koji će od decembra nositi Čukarički. To je budućnost, treba da nastave ovako - rekao je Lalatović.

BONUS VIDEO: Raduljica posle pobede Srbije nad Austrijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.