Milojevićev eksperiment nije uspeo, ali se Zvezda ipak izvukla! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

superliga, 18. kolo

Milojevićev eksperiment nije uspeo, ali se Zvezda ipak izvukla! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča možete da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da savladaju Čukarički u gostima u okviru 18. kola Superlige rezultatom 2:1 i to posle preokreta i očajnog izdanja u prvom poluvremenu, pre svega zbog odluke Vladana Milojevića da odigra u formaciji sa tri štopera, što se pokazalo kao loša idejam iako je i na meču sa Borcem u Kupu već isprobana ova varijanta.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Prvih 45 minuta ove utakmice crveno-beli će želeti što pre da zaborave. Da je domaća ekipa imala malo više koncentracije, meč bi bio rešen već na samom početku.

Predvodio Delije u Londonu! Žrtva mafijaške likvidacije u Novom Sadu pravila feštu posle meča Arsenala i Zvezde! (VIDEO)

Prvi gol na meču delo je Petra Mićina koji je posle centaršuta Jovanovića pogodio mrežu u 31. minutu. To je i bio konačan rezultat prvog dela, Milojević je shvatio da ne štima, pa se vratio u svoj uobičajeni sistem izmenom - Srnić - Gobeljić.

Zvezda je zaigrala bolje i rezultat toga je bio pogodak Ričmonda Boaćija u 58. minutu sa bele tačke. Prethodno je Pešić pao u kaznenom. Pobedu crveno-belima doneo je Boaći 11 minuta kasnije. Zvezda je sa ova tri veoma bitna boda uspela da prebaci loptu u Partizanovo dvorište i sada ima sedam bodova prednosti, dok je Čukarički šesti sa 31 bodom.

Maradona je u paklu: El Pibe tužio ROĐENE ĆERKE! (FOTO)

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča možete da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog!

87' Kakav pokušaj Docića sa 20 metara! Gledaoci sa slabijim vidom pomisliše da je lopta u mreži, ali nije, otišla je preko gola.

69' Gol! Rodić je spustio glavom loptu za Boaćija, koji ovakve prilike ne propušta! 2:1 za goste!

57' Pao je Pešić u kaznenom, sudija je pokazao na kreč, a potom je precizan bio Boaći! 1:1!

49' Težak promašaj Pešića... Golman domaćih je odbranio njegov šut sa tri metra! A potom i Babić! Sa pet metara glavom pored gola...

45' Reagovao je Milojević - ušao je Srnić umesto Gobeljića, Zvezda vraža svoju uobučajenu formaciju.

45' GOTOVO JE PRVO POLUVREME!

42' To se upravo i desilo! Petar Mićin je iskoristio centaršuj Jovanovića, zbunjena crveno-bela odbrana ne funkcioniše u ovom sistemu. Zaslužena prednost za Čuku.

34' Zvezda igra u formaciji sa trojicom pozadi i to za sad uopšte ne kunkcioniše. Ako Milojević uskoro ne promeni ovaj sistem, biće pitanje trenutka kada će Brđani da povedu. Sada je posle kuršlusa u odbrani izglednu priliku imao i Jovanović, ali Borjan je mačka i spasava svoju ekipu.

20' Kakva prilika! Centrirao je iz slobodnog udarca Kanga, lopta je nekako došla do Babića koji sa devet metara prevacuje gol.

11' Kakav promašak Ovusua! On je prebacio ceo gol sa sedam metara... Kanga deluje potpuno van balansa na ovom meču...

1' Odmah šansa za Čuku! Ovusu je protutnjao kao brzi voz, ali Borjan je izleteo i sprečio šok u prvom minutu.

15:00 - Meč je počeo, Delije skandiraju ime Ratka Mladića.

14:30 - Evo i sastava! Milojević je promešao karte, dok u startnoj postavi Čuke nema njegovog sina... Ne sumnjamo da će Lalatović da mu ukaže priliku u nastavku...

ČUKARIČKI: Belić - P. Jovanović, Kopitović, Puškarić, Bogosavac - Drinčić, Docić, Kajević, Bojić, Ovusu - Mićin. Trener: Nenad Lalatović.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Stojković, Le Talek, Babić, Rodić - Donald, Krstičić - Gobeljić, Kanga, Pešić - Boaći. Trener: Vladan Milojević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.