Najveća drama godine viđena je u Sevilji! Ronaldo prekinuo svoju, ali i agoniju Reala! Atletikova petarda za sramnu odbranu Levantea! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

PRIMERA, 13. KOLO

Najveća drama godine viđena je u Sevilji! Ronaldo prekinuo svoju, ali i agoniju Reala! Atletikova petarda za sramnu odbranu Levantea! (FOTO) (VIDEO)

Odigrano je u subotu 4 meča 13. kola Primere

Objavljeno:

Eibar je savladao ove sezone neprepoznatljivi Alaves u gostima rezultatom 2:1.

DIRLJIV GEST! Momak rođen u Srbiji zbog problema sa srcem završio karijeru, a onda je na scenu stupio Mančester siti...(FOTO) Golovima Đoana Đordana u 33. minutu i efikasnog veterana Šarlesa u 69, ekipa srpskog golmana Marka Dmitrovića osvojila je tri boda u baskijskom derbiju, koji prvi put u Primeri nije završen bez golova.

Sa druge strane, Aleksandar Katai i u četvrtom uzastopnom kolu nije bio na terenu, jer Italijan ponovo nije uvrstio njegovo ime ni u protokol. Poput srpskog veziste, De Bjazi nije koristio ni Bojana Krkića, dok je drugog Barseloninog đaka, Mohameda El Monira, uveo u igru u 66. minutu.

Japanska Urava osvojila azijsku Ligu šampiona golom u finišu meča! Koreografija navijača će vas raspametiti! (FOTO) (VIDEO)

Međutim, ni ta izmena nije mu donela mnogo. Alaves je do kraja uspeo samo da ublaži poraz golom Burgija u nadoknadi vremena, na asistenciju Ibaija Gomeza.

foto: EPA/Katie Christodoulo

Fudbaleri Real Madrida pobedili su na svom stadionu ekipu Malage rezultatom 3:2 u 13. kolu Primere. Strelci za Real bili su Benzema, Kasemiro i Ronaldo, Malaga je dva puta uspevala da izjednači preko Rolana i Ćorija Kastra, ali nedovoljno za senzaciju.

Real je dobro otvorio meč, pošto je već u devetom minutu Karim Benzema pogodio za 1:0.

Japanska Urava osvojila azijsku Ligu šampiona golom u finišu meča! Koreografija navijača će vas raspametiti! (FOTO) (VIDEO)

Međutim, prednost domaćih kratko je trajala, pošto je Rolan izjednačio već u 18. minutu.

Real je opet krenuo u ofanzivu, odgovorio je posle samo tri minuta, strelac je bio Kasemiro i rezultatom 2:1 otišlo se na odmor. U 58. minutu Malaga se ponovo vratila u meč, Ćori Kastro je postigao efektan pogodak sa preko 20 metara, Kasilja je bio nemoćan. Zinedin Zidan je odmah odlučio da reaguje izmenom, Luka Modrić je zamenio Iska i to se ispostavilo kao pravi potez. U 75. minutu Hrvat je bio brži od svog čuvara, koji ga je oborio u šesnaestercu, a sudija je opravdano pokazao na belu tačku.

Ovo nije nešto što se viđa svaki dan: Votford odbio 23 miliona evra za TRENERA! (FOTO) Odgovornost je očekivano preuzeo Kristijano Ronaldo, njegovu nameru pročitao je sjajni golman Himenez, ali je lopta pala pravo Portugalcu na nogu koji pogađa za 3:2.

Pukla je petarda u Valensiji, gde je Atletiko Madrid razneo domaći Levante 5:0.

Da smo na mestu trenera domaćeg tima, odmah posle utakmice bismo uručili ispisnice svim igračima iz defanzivne linije ekipe, jer im je lopta prolazila kroz uši, a kiksevi ne mogu da se nabroje na prste jedne ruke.

Pođimo od prvog pogotka koji je u stvari bio autogol Robera i to tako što je ovaj kao da igra za "jorgandžije" sa pet metara ubacio loptu u sopstvenu mrežu iako je mogao da je izbije na bilo koju drugu stranu.

Nakon toga je dva puta strelac bio Gameiro, a vi pogledajte sami kako su ga domaći igrači posluživali kao na tacni. Ista situacija je bila i u naredna dva slučaja samo je strelac sada bio Grizman, a opet su se defanzivci Levantea potrudili da mu ne smetaju previše dok on postiže gol.

Najluđa utakmica dana je igrana u Sevilji gde je Betis izbegao poraz golom u petom minutu nadoknade i to samo minut nakon što je primio pogodak.

Portu je doveo Đironu u vođstvo u nadoknadi prvog poluvremena, ali je Gvardado u 85. minutu izjednačio.

Ipak, strelac prvog pogotka ponovo donosi prednost gostima u 4. minutu sudijske nadoknade, da bi nekadašnja velika nada Barselone, Kristijan Teljo izazvao zemljotres na tribinama izjednačujućim golom minut kasnije.

Primera, 13. kolo:

Petak:

Selta - Leganes 1:0 Aspas 27' p

Subota:

Alaves - Eibar 1:2 Burgi 91' - Đordan 33', Šarles 69' Real - Malaga 3:2 Benzema 9, Kazemiro 21, Ronaldo 76 - Rolan 18, Kastro 58

Betis - Đirona 2:2

(Gvardado 85, Teljo 90+5 - Portu 45+1, Portu 90+4)

Levante - Atletiko Madrid 0:5

(Rober 5 a.g., Gameiro 29, 59, Grizman 65, 68)

Nedelja: Deportivo - Atletik Bilbao 12.00

Sosijedad - Las Palmas 16.15

Viljareal - Sevilja 18.30

Valensija - Barselona 20.45

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.