DIRLJIV GEST! Momak rođen u Srbiji zbog problema sa srcem završio karijeru, a onda je na scenu stupio Mančester siti...(FOTO)
Foto: Reuters

POŠTOVANJE

DIRLJIV GEST! Momak rođen u Srbiji zbog problema sa srcem završio karijeru, a onda je na scenu stupio Mančester siti...(FOTO)

Fudbaler rođen u Srbiji na tužan način završio karijeru...

Objavljeno: 15:16h

Sinan Bitići, vezista rođen 1995. godine u Srbiji, bio je prinuđen da završi karijeru i pre nego što je počeo. Momak iz Prizrena, koji se fudbalski školovao u Austriji, proveo je tri godine kao igrač Mančester sitija i u tom klubu je, silom prilika, ostavio fudbal.

foto: AP

Bitići je na pozajmici u holandskom klubu Go Ahed Igls saznao da boluje od hipertrofične kardiomiopatije, oboljenja srčanog mišića koje je jedan od najvećih uzročnika srčanih udara kod mladih i aktivnih sportista.

GOTOVO! Mesi je odlučio o svojoj sudbini u Barseloni, a mnogima se neće svideti! (VIDEO)

SUKOB NAVIJAČA I IGRAČA PARTIZANA? Terali ga sa tribina, a tim ga ne da ni za živu glavu! (FOTO) (VIDEO) - Seo sam sa trenerom, lekarima, fizioterapeutima. Izvadili su papir i rekli da su mi našli nešto na pregledima u Mančesteru i da moram da se vratim u Englesku. Takođe, rekli su mi i da se zbog tog problema ostavlja fudbal, kao i da postoji četiri odsto šanse da će mi srce stati ako nastavim da igram fudbal - rekao je Bitići.

Mančester siti je vratio fudbalera na "Etihad" i ponudio mu novu ulogu - klupskog skauta. - Ćiki Begiristajn rekao mi je da mi neće prekinuti ugovor i da će me podržati štagod da odlučim. Potom sam kontaktirao Fergala Harkina, glavnog skauta kluba i tako sam se našao na novoj funkciji - skauta za igrače na pozajmicama - dodao je mladi Albanac, rešen da ostane u fudbalu, ali van terena.

Zvezda je u Evropi postavila rekord koji nije ni najvećima pošao za rukom!

BONUS VIDEO: Danilo Pantić posle pobede nad Jang Bojsom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.