GROBARI, POSLUŠAJTE ZVONETA VUKIĆA: Ova karta nema cenu! (FOTO)
Foto: Partizan.rs

svi moraju da plate

GROBARI, POSLUŠAJTE ZVONETA VUKIĆA: Ova karta nema cenu! (FOTO)

Baš kao i za susret protiv Skenderbega, crno-beli traže od svih da plate ulaznicu za meč protiv Jang Bojsa

Objavljeno:

Neće biti ni za koga besplatnih karata za utakmicu Partizan - Jang Bojs, pa ni za članove uprave, prijatelje kluba, niti bilo koga drugog.

Crno-beli su odlučili da baš kao za prethodni susret protiv Skenderbega, traže od svih koji žele da posmatraju meč na stadionu plate ulaznicu.

Među onima koji su platili kartu je i bivši igrač Partizana, Zvonimir Vukić, koji je svojim primerom podstakao i druge da učine isto i dođu i pruže podršku klubu u najvažnijem meču sezone.

foto: Partizan.rs

- Do sada nije bilo uobičajno da karte kupuju igrači, članovi stručnog štaba i uprava. Ali ovo je pravi put za domaći fudbal koliko god delovalo bolno u prvi mah. Partizan zaslužuje podršku vernih navijača posebno kada govorimo o utakmicama koje igraju u Evropi. Pozivam ih da kupe svoju personalizovanu kartu i dođu na stadion. Lepa uspomena, a biće još lepša ako Partizan pobedi i nastavi proleće u Evropi. Onda ova karta neće imati cenu - rekao je Vukić, a prenosi sajt crno-belih.

Karte se mogu nabaviti preko Tiketlajna ili na blagajni stadiona Partizana.

Podsećamo da crno-beli imaju priliku da u slučaju trijumfa u četvrtak uveče obezbede prolaz grupne faze kolo pre kraja i evropsko proleće, prvo posle 13 godina.

BONUS VIDEO: Tuča Grobara u Hali Pionir

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.