Milojević otkrio planove za Zvezdinog supertalenta Joveljića!
Foto: Fonet

KAD ĆE DEBITOVATI?

Milojević otkrio planove za Zvezdinog supertalenta Joveljića!

Zvezda će u subotu od 16.00 na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv Rada u 17. kolu Super lige Srbije. Ulaz će biti besplatan za sve koji imaju crveno-beli šal.

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa treba da bude maksimalno koncentrisana na Rad i da ima još vremena do meča sa BATE-om u Ligi Evrope.

"Treba da budemo maksimalno koncentrisani na Rad i da razmišljamo samo o toj utakmici. Utakmica protiv BATE Borisova trenutno nije ništa vrednija od ove sa Radom. Ima vremena do tog duela. U fudbalu je prva naredna uvek najbitnija. Svako drugačije razmišljanje nije dobro", rekao je Milojević.

Šta se desi kada sudija pokaže petlju pred celim timom? DOBIJE BATINE ŽIVOTA! (VIDEO)

"Počeli smo ciklus od devet utakmica do kraja jesenjeg dela i igraćemo na svaka tri dana. Preskočili smo tu stepenicu u Kupu i okrećemo se prvenstvu. Čeka nas nimalo laka utakmica", kazao je Milojević.

TO PITANJE SE NE POSTAVLJA NJEMU: Kako to mislite ko je najbolji igrač Zvezde? Pa, ja! (VIDEO)

Ekipi su se posle reprezentativne pauze pridružili Nemanja Radonjić i Nenad Krstičić i Milojević je rekao da nema kadrovskih problema, ali da još ne zna koji će sastav izvesti.

Uigrana akcija iz BETONA koja je oduševila planetu: O pogotku iz Bosne pišu svi svetski mediji! (VIDEO)

On je imao reči hvale o ekipi Rada, za koju je rekao da "zna šta hoće".

Svaki patriota će biti veoma ponosan kada vidi pravi razlog Novakovog dolaska u Beograd!

"Rad je pokazao zavidan nivo kvaliteta. To je ekipa koja je uvek opredeljena omladinskoj školi i mnogo velikih igrača je iz nje izašlo. Slađan Nikolić veoma dobro poznaje Rad, dugo godina radi sa tim momcima i to se vidi po njihovoj igri i filozofiji", naveo je trener Zvezde.

Crvena zvezda je u omladinskoj ligi Srbije pobedila Partizan sa 4:1, uz tri gola Dejana Joveljića, a Milojević je rekao da je izuzetno ponosan na taj tim.

"Joveljić jeste aktuelan jer je golgeter, ali ne želimo da debituje za prvi tim čisto da bi debitovao. Ima mnogo interesantnih igrača koji samo treba da budu vredni, da rade i slušaju trenere. To je velika budućnost i imamo veliki zalog. Još jednom se pokazalo da omladinska škola radi veoma dobro. Talentovana deca, mahom reprezentativci. Zvezda ne treba da se plaši za budućnost", rekao je Milojević.

Po njegovim rečima, potrebno je vreme i da se "slože kockice" da bi neko od omladinaca nastupio za prvi tim.

Milojević je kazao da je ponosan što su prvotimci na "večitom" derbiju podržali omladince.

"Ponosan sam kada stariji igrači daju primer mladjima. Oni su u neku ruku njihovi idoli. Veoma je lep gest videti igrače koji su posle treninga brže-bolje išli da isprate i daju podršku momcima. To me raduje, to je pravi profesionalizam i pokazuje se veliko drugarstvo izmedju njih", kazao je Milojević.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle poraza od CSKA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.