TO PITANJE SE NE POSTAVLJA NJEMU: Kako to mislite ko je najbolji igrač Zvezde? Pa, ja! (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

kapitenski rečeno...

TO PITANJE SE NE POSTAVLJA NJEMU: Kako to mislite ko je najbolji igrač Zvezde? Pa, ja! (VIDEO)

Ko je najbolji igrač Zvezde u ovom trenutku? Šta je najbolji scenario za crveno-bele? Za koga će navijati na Mundijalu? Vezista viceprvaka Srbije izneo je neke zanimljive tvrdnje

Objavljeno: 12:46h

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde ove sezone, prvi kapiten stranac u istoriji kluba i zasigurno neko ko je zadužio Delije za "vjek i vjekov" jeste Mičel Donald.

Od "anonimusa" Mordovije, pa sve do dolaska u Beograd niko sem zagriženih igrača "Football Manager-a" nije imao pojma o perspektivnom vezisti. Međutim, par sezona kasnije svaki navijač vicešampiona Srbije se kune u spretnog Holanđanina.

Uigrana akcija iz BETONA koja je oduševila planetu: O pogotku iz Bosne pišu svi svetski mediji! (VIDEO)

foto: Dado Đilas

On je otkrio šta bi bilo idealno za Zvezdu u narednom periodu u Ligi Evrope.

NASTAVLJA SA NEOBIČNIM IZBORIMA: Bivši kapiten Zvezde novi trener srpskog trećeligaša!

- Da bih bio siguran, voleo bih da osvojimo svih šest bodova u poslednja dva meča. Ali, biće veoma teško. Igramo protiv kvalitetnih rivala. Mi smo u dobroj formi, imamo strategiju i taktiku, dajemo 110 odsto, videćemo šta možemo da postignemo. Imam dobar osećaj, verujem u Zvezdu, ali sa reči mora da se pređe na dela. Lako je pričati, noge su te koje govore na terenu - rekao je Donald, prenosi "Blicsport".

Šta se desi kada sudija pokaže petlju pred celim timom? DOBIJE BATINE ŽIVOTA! (VIDEO)

Što se tiče pojedinaca u timu Vladana Milojevića, nema "posebnih", niti onih od kojih sve zavisi, već isključivo timski duh i rad. Upravo tako je Doland opisao trenutno stanje u Ljutice Bogdana.

- Hteo bih da pohvalim decu. Doduše, nisu više ni mladi, dugo su već pri prvom timu. Radi se o velikim talentima, ali i sjajnim momcima, što je za mene još bitnije. I ja sam bio u njihovim godinama i uvek sam imao nekoga ko je brinuo o meni i ko mi je pomagao savetima. Slušaju, ali ponekad morate i da im zavrnete uši. I to je normalno. Nadam se zbog njih samih da će umeti da prepoznaju ono što je zaista važno. Imaju fenomenalnu perspektivu i mnogo toga zavisi od njihovih karaktera i izbora odluka. A što se tiče toga ko je najbolji Zvezdin igrač u Ligi Evrope? Pa, Mičel Donald (smeh) - sa pravom se našalio Holanđanin.

Njegov nacionalni tim nije uspeo da se plasira na Mundijal u Rusiji, ali zato "druga kuća" Srbija jeste. Otkrio je za koga će navijati i šta mu predstavlja Srbija.

- Zašto da ne. Ja sam sada deo Srbije, deo porodice Crvene zvezde. Uvek ću imati poseban osećaj za vašu zemlju. Srbija mi je pružila šansu, Zvezda punu afirmaciju. Naravno, navijaću za Srbiju na Svetskom prvenstvu - rekao je Donald.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle poraza od CSKA

(Espreso.co.rs / Blicsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.