OVO ĆE ODJEKNUTI MEĐU DELIJAMA: Heroj Crvene zvezde navija za Partizan u Evropi! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

ZDRAVO RAZMIŠLJANJE, ALI...

OVO ĆE ODJEKNUTI MEĐU DELIJAMA: Heroj Crvene zvezde navija za Partizan u Evropi! (VIDEO)

Među navijačima "večitih" rivala ustaljeno je mnjenje da se uvek bodri protivnik ljutog lokalnog suparnika u "evrokupovima"...

Objavljeno: 12:32h

Crvena zvezda je remizirala sa Arsenalom u Ligi Evrope u četvrtak, a na toj utakmici crveno-bela javnost je od jednog čoveka očekivala najviše.

SRAMOTA! Darko Miličić otkrio kako su se Englezi odnosili prema Delijama: Dočekani smo kao NAJGORA STOKA! (VIDEO)

Od Vujadina Savića se "tražilo" da bude pravi naslednik svog oca i da se postara za dobro poznati "muk u Londonu".

foto: Nebojša Mandić/Munje printscreen

- Od mene se očekivalo da zatresem mrežu Arsenala kao što je moj otac učinio pre 39 godina, dok sam ja želeo samo da Zvezda ne izgubi. Pamtiću tu prečku do kraja života. Kada već ja to nisam uspeo da postignem gol Arsenalu, neka to učini neki od mojih sinova. Verujem da će Andrej i Mihajlo izrasti u dobre ljude, a ukoliko odluče da se bave ovim sportom nadam se da će biti odlični igrači. U tom slučaju, sudbina će ih sigurno odvesti u London na megdan Arsenalu, pa neka oni ponove ono što je deda uradio - ističe Savić u razgovoru za Blic.

foto: Filip Plavčić

A, jedna izjava će posebno odjeknuti, jer je među navijačima "večitih" rivala ustaljeno mnjenje da se uvek bodri protivnik ljutog lokalnog suparnika u "evrokupovima" (što i nema previše smisla, jer pobeda tvog komšije donosi bodove tvojoj zemlji, pa samim tim i tebi bolju startnu poziciju u narednim kvalifikacijama).

LEPŠI DAN NIJE MOGAO DA NAM SVANE! ON je novi selektor Srbije?! Otvarajte pivo, konačno imamo razlog za slavlje! (VIDEO)

- Najiskrenije, veoma mi je drago što je Partizan učesnik Lige Evrope, jer je to odlična stvar za srpski fudbal. Voleo bih da se crno-beli, kao i mi, plasiraju u narednu rundu. Moram da čestitam večitom rivalu na pobedi nad Skenderbegom. Pravi zvezdaši uvek poštuju Partizan i navijaju za srpske klubove protiv bilo kojih inostranih. Tako i ja, naročito sam bio uz Partizan u okršaju sa Albancima - zaključuje Vujadin Savić.

BONUS VIDEO: Stojković i Ožegović poveli navijanje Grobara posle pobede nad Skenderbegom

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.