Delije smislile fantastičnu parolu pred gostovanje Arsenalu! Jedan igrač Zvezde se zbog nje posebno naježio... (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

SJAJNO

Delije smislile fantastičnu parolu pred gostovanje Arsenalu! Jedan igrač Zvezde se zbog nje posebno naježio... (FOTO) (VIDEO)

Samo da se još istorija ponovi, i sve će biti u redu...

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde igraju utakmicu četvrtog kola Lige Evrope protiv Arsenala u Londonu (21.05), a Vujadin Savić nada se da bi poput oca Dušana mogao da matira „tobdžije“.

Arsenal je pre 14 dana slavio u Beogradu, golom Olivjea Žirua u 85. minutu, a crveno-beli se nadaju revanšu.

foto: Dado Djilas

- Utakmica s posebnim emocijama za mene zbog oca, pošto je pre 39 godina dao gol Arsenalu. Bilo bi mi draže kad ne bih postigao gol, samo da pobedimo, da se istorija ponovi i da se Crvena zvezda vrati neporažena iz Londona. Verujem da mi kao tim možemo da pružimo dobar otpor, i ako bog da, slavimo - samouveren je Vujadin, a prenosi Kurir.

Trinkijeri: Ne verujem u to da Zvezda nema para! (FOTO)

Legendarni Dušan Savić ne voli da savetuje sina Vujadina, a svoje pravilo nije prekršio ni ovaj put.

- Nije (me savetovao)! Ali mi je mnogo drago što je posle dužeg niza godina došao na naš stadion i gledao utakmicu protiv Arsenala. Otputovao je u London i gledaće me i tamo, što mi mnogo znači. Nismo razgovarali o utakmici, ne voli da mi deli savete, samo mi uvek ponovi da moram sportski da se ponašam.

Ljudi, sanjamo li? Niko od Čarlsa Barklija nije uradio ono što je Jokiću pošlo za rukom! (VIDEO)

Navijači Crvene zvezde smislili su originalnu parolu pred utakmicu u Londonu za mlađeg Savića.

foto: Dragan Kadić

- Vujadine, budi poput tate, pa utišaj Emirate. Lepo zvuči! I nadam se da će tako biti. Pričalo se o tom muku u Londonu, ali eto, bio je na Marakani. Nadam se da će sada muk da bude tamo. Ne očekujem da dam gol, ali bih voleo. Idem na svaki prekid napred, pa ćemo videti - rekao je Vujadin Savić.

ZA SVE JE KRIVA CRVENA ZVEZDA: Odbrana nam je sra*e! (FOTO)

BONUS VIDEO: Košarkaši Partizana i BKK Radničkog u poseti Espresu na sajmu

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.