Trinkijeri: Ne verujem u to da Zvezda nema para! (FOTO)
Foto: Printscreen/Sportklub

NE IDE MU U GLAVU

Trinkijeri: Ne verujem u to da Zvezda nema para! (FOTO)

- Meni Zvezda jako, jako lepo deluje, mislim da je to jedan plej-of tim, sto odsto je tako - istakao je Italijan koji zna srpski

Objavljeno:

Došlo je vreme za gostovanje Bamberga Crvenoj zvezdi u 18 časova, trener Nemaca Andrea Trinkijeri, kao i uvek, bio je raspoložen za priču.

- Ovde su mi uvek ista očekivanja. Čeka nas teška utakmica, krvava utakmica, sa puno kontakta. Moramo biti čvrsti, jako pametni... a nismo uvek bili pametni. Moramo shvatiti šta možemo, a šta ne možemo da uradimo - istakao je najpre strateg Brose Baskets Bamberga, koji ima učinak 2-2 u Evroligi, baš kao i beogradski crveno-belih.

foto: Beta

Prošle godine Trinkjeri je u Beogradu istakao da u evropskoj košarci važi pravilo "koliko para - toliko muzike", a Zvezda je u međuvremenu prodala većinu igrača iz minule sezone, kako bi imala budžet dovoljan za funkcionisanje kluba.

ZA SVE JE KRIVA CRVENA ZVEZDA: Odbrana nam je sra*e! (FOTO)

- Nisam tako uveren u to da nema novca... Zvezda uvek nađe. Veliki respekt imam za nju, ona uvek nešto napravi! Izuzetnu ekipu je oformila, ima dobre veterane, ima i igrače koji su imali lošu sezonu, pa tako Ročesti sada ima veliku motivaciju. Meni Zvezda jako, jako lepo deluje, mislim da je to jedan plej-of tim, sto odsto je tako - rekao je italijanski stručnjak.

BONUS VIDEO: Košarkaši Partizana i BKK Radničkog u poseti Espresu na sajmu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.