ČAŠE U VIS! POTVRĐENO! U Orlove dolazi jedan od najtalentovanijih klinaca sveta! (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

ne sanjamo!

ČAŠE U VIS! POTVRĐENO! U Orlove dolazi jedan od najtalentovanijih klinaca sveta! (VIDEO)

Pravo niotkuda dolaze najlepše moguće vesti! Ljudi, ne verujemo da je ovaj dan svanuo!

Objavljeno: 17:19h

Mile Svilar bi trebalo da postane najmlađi golman u istoriji Lige šampiona na meču sa Mančester junajtedom u okviru trećeg kola...

Poznato je da je njegov otac Srbin, a majka Belgijanka, kao i da je prošao sve mlađe kategorije zemlje svoje majke.

ZVEZDA OKUPILA LEGENDE I SETILA SE ARSENALA 1978. A onda je Glogovac uzeo mikrofon i začuo se još jednom "U Londonu! MUUUK!" (VIDEO)

Njegov otac je u izjavi za "Kurir" istakao da njegov sin ima san da zaigra za Srbiju, a potpredsednik FSS Goran Bunjevčević je rekao da će Svilar uskoro obući dres Srbije!

- Radi se o velikom talentu koji će uskoro obući dres Srbije. U kontaktu smo sa njegovim ocem, bilo je planirano da se nedavno vidimo u Lisabonu, ali smo sastanak morali da odložimo zbog reprezentativnih obaveza. Preko Zorana Filipovića u kontaktu smo i sa stručnim štabom Benfike i raspolažemo sa svim neophodnim informacijama. Mile Svilar poseduje ogroman potencijal i verujemo da predstavlja lepu budućnost srpskog fudbala - rekao je Bunjevčević.

MOLITVA JE USLIŠENA: Kakva vest? Strašna vest za Zvezdu i njene navijače! Ovo su toliko želeli!

U prilog tome da ćemo pravo niotkuda dobiti golmana koji će za koju godinu biti svetska klasa ide i izjava selektora u19 reprezentacije Belgije Gerta Verhejena!

- Početkom septembra smo igrali turnir u Finskoj. Pošto je Mile Svilar bio zauzet transferom želeo sam da porazgovaram sa njim oko toga da li mi je na raspolaganju za reprezentaciju. Čisto da vidim kako se oseća, da li je sve u redu, da li treba da za taj jedan put zovem nekog drugog igrača. Zvao sam ga 10 puta, ostavljao poruke na govornoj pošti. Nije odgovarao. Onda sam izvukao svoje zaključke. I nema veze. Svako ko se smatra odraslim mora da bude dovoljno zreo da se javi treneru. Ko ga ignoriše, neće dobijati pozive - rekao je Verjeken i dodao:

Koliko je para Zvezda uplatila u budžet Srbije? Terzić po stavkama naveo sve zarade, pa otkrio još jedan plan i rečenicu koja je sve promenila!

- Rekao sam i Filipu de Vildeu (treneru golmana u U21 reprezentaciji): Zovi ga slobodno, ja više neću!

BONUS VIDEO: Gudelj baca dres klincu, odrasli čovek mu ga oteo

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.