FALKAO SE DOGOVARAO SA PERUANCIMA ZA REZULTAT: Ljudi, gube Čile i Paragvaj! Mi nećemo da zapinjemo, nemojte ni vi! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ARG-PER-RIVER TV

Nimalo sportski

FALKAO SE DOGOVARAO SA PERUANCIMA ZA REZULTAT: Ljudi, gube Čile i Paragvaj! Mi nećemo da zapinjemo, nemojte ni vi! (VIDEO)

Naravno, ovo je teško dokazati, ali određeni snimci pokazuju da je ipak bilo dogovora kada su čuli ostale rezultate

Objavljeno:

Dramatično je bilo poslednje kolo kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Južnoj Americi, jer se čak pet timova borilo za dva direktna mesta i jedno u baražu.

ARGENTINSKI FUDBALSKI BOG IZVEO NOVO ČUDO! Gaučosi sa ruba provalije do Rusije! Gutale su se šake lekova u Južnoj Americi! (VIDEO)

Argentina se spasila nacionalne katastrofe zahvaljujući Leu Mesiju, a posebno je bilo interesantno na duelu Perua i Kolumbije kojima su rezultati ostalih mečeva išli na ruku.

Bilo im je dovoljno da Čile i Paragvaj izgube, a oni međusobno da odigraju nerešeno, a upravo to se i dogodilo.

Nakon što su Peruanci izjednačili u 76. minutu, Kolumbijci su izvršili izmenu, a igrač koji je ušao na teren je javio saigračima da Čile i Paragvaj gube i da to odgovara i jednima i drugima.

Sada se pojavio i snimak sa meča koji pokazuje da je kapiten Radamel Falkao išao od igrača do igrača Perua i obaveštavao ih kakavje rezultat i da nema potrebe da ni jedni, ni drugi zapinju, a oni su mu potvrđivali klimanjem glavom.

Nimalo sportski mora se priznati, ali dokazati da je bilo dogovora je teško, mada postoji još jedan detalj koji baca sumnju na dogovor, a to je reakcija Paola Gerera koji je bio ushićen kada su mu sa klupe nešto saopštili, a pretpostavlja se da su to rezultati ostalih mečeva.

Na kraju Kolumbijci su direktno u Rusiji, a Peruanci idu u dodatni baraž protiv Novog Zelanda.

BONUS VIDEO: "Pukni zoro" pred utakmicu Srbija-Gruzija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.